Jakob Larsen

larsenjakobTrænerprofil: Jakob er en af trænerne i gruppen – med særlig fokus på de korte sprint og korte hækkeløb. Jeg arbejder tæt sammen med Jakob omkring træningen, og vi supplerer hinandens træning – Jakob har især sit special inden for udviklingen af de ældste ungdommere og juniorer.

Jakob har gennem flere år været både træner i AK-Holstebro, og tilknyttet til Dansk Atletik Forbund som sprint/hæk træner. Bl.a. har Jakob været med som forbundstræner ved VM junior 2008 og 2010 samt VM ungdom i 2007, 2011 og 2013.

Jakobs største resultater som træner er opnået med Andreas Martinsen, som han tidligere var ansvarlig for, men flere andre af hans aktive har opnået DM medaljer og plads på U20 landsholdet samt Ungdoms OL.

Jakob træner desuden selv med fra tid til anden – er tidligere længdespringer. Jeg (Mikkel) har tidligere trænet Jakob fra han var 10 år til han blev 24 år!

Har desuden deltaget i projektet omkring tilblivelsen af ATK bogen, og har deltaget i flere udenlandske trænerseminarer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s