Trænere og supportteam

De vigtigste nøglepersoner i gruppens dagligdag er trænerne – Jakob, Mathias og undertegnede. Derudover er der en lang række personer mv., der sørger for at bakke op om gruppen, og atleternes arbejde med at nå hele vejen. Desuden har jeg en forstående hustru og to dejlige døtre, der som regel bakker 100 % op om den megen tid jeg bruger på atletikken – de træner også fra tid til anden med resten af gruppen.

Behandling:
En vigtig del af en eliteidrætskarriere er at have et godt netværk af behandlere. Vi har en fysioterapeut tilknyttet direkte til gruppen en gang ugentlig. Derudover kan Sara og Andreas trække på Team Danmarks behandlersystem. Det er primært kiropraktor Jan-Anders Sørensen, fysioterapeuterne Gitte Karlshøj og Mads Thorsen, mentaltræner Martin Langagergaard og læge Svend Erik Christiansen, som Sara og Andreas har stor glæde af.

Anden støtte:
Desuden nyder vi godt af råd og støtte fra bl.a. Elite idræt Aarhus, ESAA og Team Danmarks øvrige eksperter, testcenter samt sparring med bl.a. de øvrige DAF trænere.

Derudover forsøger jeg at vedligeholde et internationalt netværk, hvor jeg løbende kan sparre og opnå yderligere inspiration. Trænere som Malcolm Arnold (GBR) og Fitz Colemann (JAM) har i denne sammenhæng betydet meget via de mange og lange snakke jeg har haft med disse internationalt anerkendte toptrænere.

Jeg har igennem en del år nu haft muligheden for at diskutere træning og lidt om livet som eliteatlet med verdensrekordholder på 800 m Wilson Kipketer – her på træningslejren i Monte Gordo, Påsken 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s