1. Træningsgruppen

Aktive i sprint/hæk gruppen under Mikkel Larsen.

Min gruppe har hjemsted på Atletion i Aarhus, hvor vi træner omtrent dagligt. Såvel resultatniveauet som ambitionsniveauet er meget forskelligt blandt de aktive, men lysten til den hårde træning er en af de ting der binder gruppen sammen – ligesom det gode kammeratskab der er mellem de aktive! Selv prøver jeg at være tilstede ved flest mulige træninger og stævner, og sommetider løber jeg også selv lidt med – formen skal jo holdes ved lige!

Frem til 2008 havde jeg en stor sprint/hække gruppe med 16-22-årige, hvorefter jeg i 5 år havde en meget mindre gruppe af internationale junior/seniorudøvere.

Fra efteråret 2013 fusionerede vi alle træningsgrupperne for junior/senior atleter i Aarhus 1900, så aktive under Jakob Larsen, Mathias Andersen og undertegnede nu fungerer som en stor fælles træningsgruppe.

Vi er pt. op mod 20 aktive med vidt forskellige ambitionsniveauer. Jeg står for de overordnede linjer i træningsprogrammet samt er ansvarlig træning for de allerbedste, mens Jakob og Mathias hver tager sig af en noget større gruppe af talenter mv. Jeg har fortsat internationale konkurrencer som fokus for min træning for de aller bedste.

Klik på de enkeltes navne i menuen til venstre, og der vil åbne en profilside med den pågældende atlet. Denne side indeholder en kort præsentation af de aktive med tekst og billede.

Den samlede træningsgruppe på træningslejr i Lee Valley Athletics Centre, London (GB) i april 2013.

Den samlede træningsgruppe på træningslejr i Lee Valley Athletics Centre, London (GB) i april 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s