Klar, parat, START: Danske Mesterskaber indendørs 2014

Posted: 22 February, 2014 in Nyheder
Andreas Martinsen som stævnets frontfigur - her fra reklame i Skive Folkeblad.

Andreas Martinsen som stævnets frontfigur – her fra reklame i Skive Folkeblad.

Så er det blevet tid til sæsonens højdepunkt på den hjemlige atletikscene, når de danske indendørsmesterskaber om nogle timer skydes i gang. Som de seneste mange år, så finder det sted i Spar Nord Arena i Skive, og med de fleste i gruppen i absolut topform, så glæder jeg mig meget til at følge de aktives kamp for medaljer, rekorder etc. i dag og i morgen.  

Størst medaljefavorit fra gruppen er selvfølgelig Andreas Martinsen, men også Christian og Anna forventes at kæmpe med om metal, ligesom Aarhus 1900 stiller nogle yderst konkurrencedygtige stafethold.Nedenfor en kort gennemgang af de konkurrencer, som gruppen er med i:

60 m:
I år har vi ingen piger med på 60 m, men hos drengene stiller vi et super stærkt hold fra gruppen. Adreas er med sin nysatte PB på 7,08 sek. med i kampen om medaljer, men det bliver tæt mellem de 10 første. Christian har en mindre forstrækning i en stabiliseringsmuskel i låret, så han er ikke til start alligevel.

Spændende er det i øvrigt, at det for første gang i 10 år (!!!) ikke er min tidligere aktive Martin Krabbe, som vinder – han har nemlig trukket sig tilbage efter at have siddet på tronen 9 år i træk.

Øvrige i 60 m fra gruppen: Casper, Oskar, Daniel og Nikolaj. Ligeledes er vores “gæsteløber” i gruppen Amar også til start.

200 m:
Andreas havde egentlig drømt om at gentage 200 m successen fra udendørs DM, men tidsskemaet passer ikke just til at kombinere dette med hæk. I stedet stiller gruppen et yderst slagkraftigt team med Anna Thestrup i front. Anna har i hver eneste konkurrence i denne indendørssæson hevet en ny PB hjem, så mon ikke hun stiller super motiveret til start. Hun er hvertfald med i kvindernes medaljekamp.

Hos drengene er der masser af repræsentation fra gruppen. Vores spanske ven Albert (som i øvrigt har en uofficiel verdensrekord på 300 m for 13 årige!!!), Oskar, Casper, Daniel, Nikolaj og Tristan (samt Amar). Og lur mig om der ikke er et par personlige rekorder med hjem fra Skive;-) I øvrigt løber de om plads på førsteholdet i 4×200 m stafetten til søndag eftermiddag.

Spar Nord Arena meldes klar til årets DM

Spar Nord Arena meldes klar til årets DM

400 m:
På 400 m stiller vi med få men yderst spændende løbere. Igen er det Anna som der er medaljeforhåbninger til. Denne indendørssæson har hun nærmest lignet at der ingen grænse er for hendes fremgang, så lad os se hvordan det går, når det er DM medaljer der er på spil. Hun skal bl.a. op mod den nyslåede VM deltager Stina Troest (800 m). Bronzemedaljen er bestemt i sigte.

Ligeledes er gruppens anden kvindelige deltager bestemt et kig værd! Joseffa Keidser har været igennem en god fremgang denne indendørssæson, og er netop kommet under 60 sek. Mon ikke der kunne være endnu en PB i vente fra Joseffa i dangens 400 m finale.  

Hos drengene stiller vi med 2 meget spændende navne. Først og fremmest er Frederik Peschardt efterhånden så fit fra sin baglårsskade, at jeg har store forhåbninger til et interessant resultat fra ham. Også Tristan Bandtholtz bliver spændende at følge. Tristan har trænet siden efteråret mod dette, og det bliver spændende at følge hans første 400 m konkurrence.

60 m hæk:
Nærmere introduktion behøves vist ikke. Vi stiller med guldfavoritten Andreas og sølvfavoritten Christian (og i øvrigt den forventede bronzemedalje Sebastian, som har gæstetrænet lidt med gruppen). Både Andreas og Christian glæder sig meget til DM, og begge meldes i form til PB – lad os håbe de rammer dagen på søndag…

4×200 m:
Traditionen tro slutter DM af med staffetterne. Som altid er Aarhus 1900 som danske rekordholdere med i kampen om medaljer. Også i år stiller vi et slagkraftigt hold, som har fokus rettet mod medaljer.

Hos drengene stiller vi forhåbentlig 2 hold, hvor førsteholdet bestemt også kan lege i kampen om medaljerne. De endelige hold bliver først sat efter de individuelle konkurrencer, så der er bestemt noget at løbe efter for alle gruppens udøvere på særligt den individuelle 200 m. Sikker mand på førsteholdet er dog Andreas Martinsen, som bl.a. løb en super flot tur på landsholdet i 4 x 300 m for 2 uger siden.

Hermed er der kun at sige: Vi er klar:-)
Trænerteamet (Jakob, Mathias og jeg) glæder os til et par begivenhedsrige dage i Skive.

Resultater vil løbende være tilgængelig her.

Comments
  1. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am encountering problems with your RSS.

    I don’t understand the reason why I cannot subscribe to it.

    Is there anybody else getting similar RSS issues?
    Anybody who knows the solution will you kindly
    respond? Thanks!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s