RødBlå Vinter: Anna sætter igen PR

Posted: 17 February, 2014 in Nyheder

I lørdags var en mindre delegation bestående af Anna, Andreas og undertegnet draget til RødBlå Vinter i Gøteborg. Stævnet var genopstået med særlig fokus på kvindernes højdespring og et topmøde mellem bl.a. Blanka Vlasic og Emma Green-Tregaro. Det betød bl.a., at det var masser af tilksuere og høj stemning.

Andreas var i jagten på den danske rekord draget derover aftenen før. Et klogt valg skulle det vise sig! Da Anna og jeg om morgenen tog færgen over, var det nemlig i en ordentlig vinterstorm, hvilket bl.a. resulterede i en seriøs søsyge til Anna. Ikke desto mindre viste hun endnu engang, at hun er i sit livs form. Hurtigste 200 m på en 200 m rundbane blev det til (og næst hurtigste totalt) med 25,81 sek. – og stadig med lettere søsyge i kroppen. Og 4 timer senere med en noget friskere krop, bankede hun en 400 m af i 57,93 sek. – igen en fornem PR! Spændende at følge Anna til DM….

Andreas havde som sagt sluppet for søsygen, og kun 2 dage efter sin nysatte PR med 7,89 sek, så jagtede han den danske rekord på 7,84 sek. Desværre rendte han ind i et maveonde:-( Heldigvis var han frisk til konkurrencerne, men vi må erkende at træerne ikke vokser ind i himlen. To løb under perfekte forhold blev det til – men begge med store fejl i starten. Samtidig havde jeg en fornemmelse af, at der ikke lige var det sidste gear. Lidt ærgelig når nu formen ellers er på plads. Tiderne blev 8,01 og 7,98 sek.

Det skulle dog vise sig, at der måske var en lidt bedre forklaring på, at resultaterne ikke lige var i top. Dagen efter stævnet var Andreas igen syg, så meget tyder på, at kroppen reelt ikke har været klar til topatletik. Andreas vender dog stærkt tilbage den kommende weekend, hvor den står på DM indendørs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s