Vintersprint: Masser af rekorder – Andreas 7,89 sek.

Posted: 13 February, 2014 in Nyheder

Traditionen tro er de aktive klar til hurtige tider når Vintersprint løber af stablen på hjemmebanen. Og dette års udgave var ingen undtagelse!

Andreas skuffede lidt tidsmæssigt sidste weekend til landskampen. Men dels var det en “langsom bane” og dels var der ikke mikrofon til startpistolen, hvilket kostede langsomme reaktionstider. Så i dag skulle det være…

I første konkurrence hel-kiksede han andet skridt ud af blokken og tabte meget til første hæk. Resten af løbet fløj dog afsted, og han kom i mål i nyt årsbedste med 7,93 sek. Var han inden i tvivl om formen var der, så bekræftede dette løb at formen er som den skal være. På andenpladsen kom Christian flyvende i mål i ny PR på 8,14 sek. Og på juniorhækkene var Oliver ikke langt fra sin nysatte PR.

Andreas tog derefter en 60 m, hvor det såmænd også blev til PR i tiden 7,08 sek, hvorefter han var klar til at løbe rigtig hurtigt i revancheløbet. Christian havde desværre ømhed i en gammel skade – og ligeså var det hos Oliver. Så desværre var Andreas ene om at stille til start i revancheløbet. Han var alligevel meget opsat, da han vidste at der lå en hurtig tid og lurede, så han gik all in. Og som man kan se på videoen nedenfor, så leverede han en teknisk toppræstation. Resultatet 7,89 sek. var PR med 1/100 sek., og Andreas ligger nu ganske tæt på den danske rekord (7,84 sek.).

Udover PR til Andreas, så var der PR til Christoffer, Tristan, Anna, Oskar osv. Og læg dertil de mange PR’ere der blev sat i Skive i lørdags på 200 m og 400 m (bl.a. Joseffas flotte 59,94 sek. på 400 m). Jeg kan konstatere at hele gruppen nærmer sig topformen.

Alle resultater – klik her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s