Landskamp: Nordenkampen i Tampere

Posted: 9 February, 2014 in Nyheder
4 x 300 m holdet for kvinder.

4 x 300 m holdet for kvinder.

I går deltog Danmark for første gang i Nordenkampen, som er en fælles nordisk landskamp (et uofficielt Nordisk senior mesterskab i atletik). Gruppen var repræsenteret ved Andreas, Anna og undertegnede.Andreas’ form er efterhånden tæt på at peake. I et par uger har han konkurreret, og løbet en hel del løb mellem 7,96 og 7,99 sek., og vi har begge på fornemmelsen, at der snart er mere i vente. Andreas var da også både fysisk, teknisk og mentalt meget opsat til landskampen. Desværre misser han 1-4 skridt ud af blokken, og i en 60 m hæk, er der ikke råd til fejl i starten. Efter 1. hæk løb han et glimrende løb, men den lidt mislykkedes start kostede desværre på slutresultatet.

Samlet en 3. plads i tiden 7,99 sek.

Anna har haft en eksplosiv indendørssæson. For 2 uger siden satte hun indendørs PR med ca. 2 sek. på 400 m, og dermed var vejen banet for en overraskende landsholdsdebut i 4 x 300 m. Og da der pludselig blev en ekstra plads ledig på 200 m sprang hun selvfølgelig til. Og hvilken landsholdsdebut! Med tiden 25,68 sek. satte hun ikke blot PR med ca. 4/10 sek. på 200 m – hun slog også den danske førsteløber:-)

Både Anna og Andreas var også at finde på de danske 4 x 300 m stafetter. Andreas løb en fremragende førstetur, hvor han skiftede som to’er. Uofficielt splittid var 34,3 sek. (plus reaktion). Anna løb andenturen i den uofficielle splittid 40,0 sek.

Begge stafetter blev 4’er. OG da det vist var første gang et dansk hold løb denne distance, ja så må det være en uofficiel dansk bedstenotering.

Nu er de aktive taget hjem mens jeg er blevet i Finland. Alle de nordiske landsholdstrænere i sprint/hæk har besluttet sig for at lave en minikonference heroppe nu vi alle er samlet alligevel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s