Sidste Chancen del 2: Andreas også lidt op og ned!

Posted: 3 January, 2014 in Nyheder

Igen kan man næsten sige at det gik som spået. Andreas havde en forventelig sæsondebut, som var hverken “fugl eller fisk”! I første 60 m hæk var han lidt uskarp, men dog med en OK rytme (tiden blev 8,09 sek.). Bagefter stod den på alm. 60 m, hvor han kom alt for tungt i gang og slet ikke fik trykket en sprintacceleration afsted (tiden 7,23 sek.).

Herefter var der tændt op under Andreas, og uden at ramme et perfekt løb fik han flotte 6,87 sek. på 50 m hæk, hvilket indikerer sub-8 sek. tider på 60 m hækken.

Dagens 4. løb blev revancheløb på 60 m. Her trykkede han bedre på, og forbedrede sig til 7,19 sek. på trods af en skidt start. Og kun 20 min senere viste han høj fightervilje, da han i dagens 5. og sidste løb fik noteret 8,11 sek. i 60 m hæk i et kraftfuldt med tekniske lidt uskønt hækkeløb.

En vigtig kvalitetstræning blev det til, hvor vi fik mulighed for at teste forskellige parametre samt identificere de vigtigste udviklingsområder inden sæsonen for alvor går i gang om ca. 3 uger.

I øvrigt løb en anden helt som spået ganske hurtig. Frederik Peschardt fik noteret ny PR på 60 m med 7,19 sek., og lur mig om der ikke er flere endnu hurtigere tider på vej fra Frederik denne sæson…

Alle resultater fra stævnet – klik her.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s