Sidste Chancen del 1: Christian styrter… Og sætter PR

Posted: 3 January, 2014 in Nyheder

Som spået, så var Christian allerede klar til topresultater selv om der fortsat er langt til formtoppen. Vi havde planlagt 4 løb til Christian ved dette træningsstævne: 60 m hæk, 60 m, 50 m hæk og 60 m hæk revanche.

Det startede dog med lidt af en nedtur, da han i første løb blev for ivrig og bragede ind i anden hæk. Styrt og intet resultat til Christian:

Efter at have sundet sig lidt var han dog klar igen. 60 meteren blev dog ikke optimal (7,29 sek.), hvilket dog heller ikke var forventet, da vi har trænet meget “hækkeløbssprint”, som er en tillempet form for sprint, som ikke giver de bedste resultater på fx en 60 m., men det var med til at få ham op i gear igen, så han var klar til to seriøse løb.

På 50 m hæk løb han et fremragende løb, hvor han med tiden 6,94 sek. kun var 1/100 sek. fra den PR, som han satte i 2012 under en formtop midt i februar.

Nu var selvtilliden tilbage, og på den afsluttende 60 m hæk viste han, at hækteknikken aldrig har været bedre, da han med tiden 8,17 sek. skar 1/100 sek. af sin 2 år gamle PR – det på trods af, at han fortsat gerne skulle være et stykke fra formtoppen rent fysisk.

En spændende sæson venter….

Optagelsen af løbet blev desværre noget utydelig (se nedenfor), men bemærk alligevel den fart han har over de første to hække:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s