Træningsupdate – julesamling og nytårsstævne

Posted: 23 December, 2013 in Nyheder

Julen står for døren, og nytår er også lige om hjørnet. Nytåret markerer som altid overgangen fra grundtræning og specialforberedelse til konkurrenceforberedelsestræning. Som afslutning på den indeværende træningsperiode, havde vi den forgangne weekend årets sidste kraftcentertræning.

Andreas og Christian fik løbet nogle fine hækstarter (6 x 2 hække og 2 gange 6 hække – nogle med startkommando, nogle med modstand og nogle alene) – se video af disse nedenfor.

Nu venter nogle rolige juledage, inden at træningsperiodens traditionelle konkurrencetest skal udføres. Traditionen tro deltager hele gruppen – også Andreas og Christian – i Aarhus 1900’s nytårsstævne “Sidste Chancen”, som jeg for 12. år i træk (så vidt jeg husker) er med til at arrangere. Stævnet er den afgørende stævnetest inden selve indendørssæsonen forventes at tage rigtig fat om 2-4 uger.

 

 

 

Som man kan se på videoerne, så nærmer de to sig konkurrenceformen, men… der er stadig noget at arbejde med den kommende måneds tid frem mod de vigtige indendørsstævner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s