Træningen kører….

Posted: 8 December, 2013 in Nyheder

Der har været lidt stille her på siden efter afslutningen af en succesfuld 2013 sæson. Det er dog ikke fordi der ikke sker noget! Andreas og Christian er i fuld gang med et godt træningsprogram. Alt kører planmæssigt og der er god stemning i træningsgruppen.

Vi har i øvrigt lavet en større ændring fra denne vintertræningssæson. Vi har slået sprint/hæk grupperne sammen i Aarhus, så Jakob, Mathias og jeg arbejder som et fælles team. Alle 15-20 atleter træner nu efter et fælles rammeprogram, hvor vi så hver især er ansvarlige for individuelle tilpasninger for de forskellige atleter. Vi er på denne mpde i stand til dels at få flere til at træne sammen når det giver emning i forhold til programmet (fx intervaller), vi kan dele op når det giver bedst mening (fx teknik), og vi kan supplere hinanden, så alle ikke nødvendigvis behøves at være på stadion til hver træning. Indtil videre fungerer det super godt.

Sara blev i starten af oktober mor til en lille dreng (Tobias), og er nu i gang med optræningen igen. Planen er, at hun til nytår skal genoptage træning på fuld tryk, hvilket indtil videre ser ud til at kunne ske planmæssigt.

Alt i alt er der kun at sige, at vi er optimistiske på alle fronter på nuværende tidspunkt, og ellers fokuserer vi blot på den daglige træning. Så må tiden vise hvad det kommer til at række til…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s