DM 2013: Guld og sølv til Andreas

Posted: 28 July, 2013 in Nyheder

AndreasVed weekendens danske mesterskaber var Andreas Martinsen ene om at præsentere gruppen på Skovdalen Atletikstadions røde baner i Aalborg. Det gav dog hele to medaljer på kontoen, da Andreas endnu engang viste, at han i år er på helt andet niveau end tidligere. I to fantastisk flotte løb sikrede han sig to medaljer – en af guld og en af sølv.

Resultatet af dagens anstrengelser på 110 m hæk blev et DM guld i ny mesterskabsrekord 13,77 sek. Vi er super tilfredse med resultatet (selvom uret i starten fejlagtigt viste ny dansk rekord), men endnu vigtigere var, at Andreas for første gang lykkedes med den nye og forbedrede startteknik og opløb til første hæk. Fantastisk når en måneds målrettet teknisk arbejde lykkes, hvilket er et vigtigt skridt i de fremtidige bestræbelser på endnu hurtigere tider.

Derudover blev det til jysk rekord (og selvsagt klubrekord) på 200 m, da han sikrede sig sølvet i den fremragende tid 21,11 sek. I indledende heat tidlgiere på dagen havde Andreas løbet 21,79 sek., som allerede der var personlig rekord.

Vi har hele sæsonen arbejdet frem mod en formtop ved landskampen samt endnu en ved DM. Med dagens resultater, har Andreas vist, at han virkelig formår at præstere sit ypperste når vi aller mest forventer det:-)

Næste opgave for Andreas bliver Copenhagen Athletics Games på Østerbro Stadion på torsdag. Her kommer han op od meget stærk udenlandsk modstand – bl.a. OL 4’eren, så der bliver han anderledes presset end ved dagens DM. Formen er i top, modstanden hård og banen fin, så vi krydser fingre for gode vejrforhold og et godt løb.

Video af 110 m hæk-sejren:

 

Video af 200 m finalen:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s