3 stævner i kalenderen den kommende uge

Posted: 22 May, 2013 in Nyheder

kurpfalzgalaDen kommende uge bliver travl på stævnefronten, så det efterårsagtige vejr vi måtte tage til takke med under dagens træning, må meget gerne forsvinde langt væk til fordel for sol og medvind:-)

Særligt Andreas får sin sag for den kommende uge, hvor han via tre stævner laver de sidste konkurrence-tests, inden “den rigtige” konkurrencesæson starter om 2-3 uger. Konkurrencerne er særdeles vigtige i forhold til at teste forskellige tekniske detaljer af i konkurrence.

Første stævne bliver en ordentlig mundfuld, når han på lørdag deltager i det tyske VM udtagelsesstævne i Weinheim. Her kommer han op imod to sub-13,40 sek. løbere fra Tyskland blandt andet.

Egentlig er der en til fra gruppen til start. Eller det vil sige – et tidligere medlem! Jennifer Reinelt trænede hele vintersæsonen i gruppen, i forbindelse med et studieophold på Aarhus Universitet. Nu er hun tilbage i sin hjemlige træningsgruppe i München, men da hun kiggede forbi (!!!) vores vægttræning i Aarhus i mandags, kunne hun fortælle, at hun også er at finde på startstregen i Weinheim. Det bliver spændende at følge, hvordan hendes udvikling går, selv om hun desværre stadig er lidt plaget af de achillesenes-problemer, som også holdte hende mere eller mindre fra banen i slutningen af hendes ophold i Aarhus.

Læs mere om Cosinus Kurpfalz Gala – klik her.

rhedeAllerede dagen efter går det igen løs ved et andet tysk Grand Prix stævne. Denne gang er det i den Nordvesttyske by Rhede, hvor han paradoksalt nok ikke møder så mange tyskere, men i stedet bliver blandet ind i en hollandsk landsholdsobservationskonkurrence.

Læs mere om Internationales Meeting LAZ Rhede – klik her.

Det bliver i aller højeste grad en test på aller højeste niveau ved de to tyske stævner. Så det kan være et mindre anti-klimaks, når han allerede 3 dage senere er på plads ved ABC stævnet på hjemmebanen i Aarhus. Men med god modstand af Christian fra træningsgruppen, og formentlig også den talentfulde Mathias Mørk fra Helsingør, som jagter Andreas’ 16-års rekord, til start, så bliver der af hjemlige forhold ganske god “tryk på” i hækkeløbskonkurrencen.

Læs mere om ABC stævnet i Aarhus – klik her.

Udover Andreas, så har jeg “lånt” Annelouise V Jensen, Frida Sångren samt Anne T Andersen fra Jakobs talentgruppe med til de to tyske stævner, hvor de alle får lærerig international erfaring, når de skal løbe 100 m og 200 m i juniorkonkurrencerne ved de to stævner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s