Dag 5: Træning, bordtennis med Maze samt lidt stemningsbilleder

Posted: 31 July, 2012 in Nyheder

Sara får de sidste råd med inden 300 m hæktesten udføres

Efter at vi skuffende måtte aflyse træningen søndag aften pga. elendigt vejr, var det med stor glæde, at vejret viste sig betragteligt bedre mandag morgen, så vi kunne få den vigtige sidste hæk-test gennemført. Resten af dagen bød på en løbetur med Jesper samt en tur i bordtennishallen, hvor vi var vidner til en fabelagtig indsats af Michael Maze. Han nærmest rundbarberede jo den tredje seedede japaner.

Dag 5: Vigtigste træning
Mandagens træning var den suverænt vigtigste træning vi skulle have gennemført herovre. Det var derfor glædeligt at vejret artede sig nogenlunde. Solskin og ca. 18 grader er åbenbart noget at det bedste man kan forvente herovre, omend der er en masse vind. For at få ro til træningen og være sikker på, at der ikke var for mange atleter i vejen, så tog vi til et af de to træningsstadions i stedet for opvarmningsstadion. Men med kun 15 min transporttid til Newham Lessure Centre, var det jo ikke noget problem.

Selve træningen var en modeltræning af det der venter på søndag. Komplet konkurrenceopvarmning samt et løb over 3 hække på fuld afstand. Herefter gik Sara i et fiktivt call-room i ca. 45 min, før hun løb en prøvestart (uden startblok) efterfulgt af et eneste løb over 8 hække. Planen var at hun skulle løbe med den rette konkurrencerytme (15 skridt til 7. hæk og derefter skifte til 16 skridt), og dette lykkedes fuldt ud.

Efter løbet var det lidt nedvarmning samt en meget koldt isbad, inden vi efter knap 4 timer på stadion kunne vende næsen tilbage til Olympic Village til en gang frokost. Det var en virkelig positiv test, som bestemt ikke har gjort forhåbningerne om et godt resultat mindre;-)

Maze i aktion

Resten af dagen havde vi egentlig ikke de store planer. Jeg løb en halv-hurtig 5 km tur med Jesper, og det ender jo med at jeg kommer i god form med alle de ture med den danske maratonstjerne. Men pyh det var hårdt sådan at løbe 5 km i omkring mit maxtempo kun 1½ time efter en ordentlig gang frokost.

Om aftenen havde vi besluttet at tage ud og heppe på Michael Maze. Vi havde hørt han skulle spille mod den tredjeseedede japaner, og at det derfor meget vel kunne være Michael sidste kamp ved dette OL. Vi ankom til den store bordtennishal ligesom kampen gik i gang, og vi kunne overraskende se at Maze vandt første sæt ganske sikkert. Det var derfor en tiltagende festlig stemning der bredte sig blandt de danske fans, da vi pludselig øjnende muligheden for at Maze i det mindste kunne true japaneren. Men som kampen skred frem var det ikke meget tvivl – der var kun Maze på banen! Han kørte rundt med det japanske håb, og levnede ham ingen chance for at komme ind i kampen. På tilskuerpladserne hujede og heppede vi til den store guldmedalje alt imens at Maze vandt den ene fantastikse bold efter den anden, ligesom frustrationen efterhånden lyste kraftigere og kraftigere ud af japanerens øjne.

Og nærmset inden kampen rigtigt var kommet i gang, så havde Maze vundet den sikkert i 4 sæt. Tak for en god oplevelse til Michael Maze.

Aftenen bød mest på afslapning og lidt snak med nogle af de forskellige trænere og udøvere.

Nedenfor en række stemningsbilleder fra de seneste par dag

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s