Jon i hopla – sejr og SB i Göteborg

Posted: 9 July, 2012 in Nyheder

Ligesom Christian, så løb Jon også 110 m hæk ved det svenske stævne World Youth Games. Den seneste periode har Jon været i super god fysisk form, og vi har igennem de seneste par uger gået og ventet på, at han også skulle få teknikken til at gå op i en højere enhed, ligesom det er lykkedes et par gange til træning.

Han fik dog langt fra den start på stævnet, som han havde håbet på. Efter en super start i indledende, så kom der nogle store fejl i anden halvdel af løbet. Og selv om han vel førte med omkring 5 m halvvejs, så måtte han se sig slået af både Christain samt en svensk løbet. Og rsultatet var skuffende 15,02 sek.

Han var dog heldigvis videre til finalen, hvor målet var klart! Ikke så store fejl, og gerne mere dyk ind over hækkene. Og man må sige at Jon lykkedes med sin mission til fulde!

Igen fik han den super start, som vi har arbejdet så meget på frem mod den kommende indendørssæson, som Jon satser hårdt på. Men også sidste halvdel af løbet gik rigtig godt, og han kunne løbe en sikker sejr hjem, efter kun små fejl i slutningen af løbet.  Tiden blev en flot årsbedste med 14,36 sek (+0,5), og han viser dermed, at han er den klare DM favorit i øvelsen, nu hvor Andreas ikke kommer til at løbe mere i år.

Resultat er Jon 3. hurtigste tid nogensinde i godkendt vind.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s