Next stop Rieti

Posted: 29 April, 2012 in Nyheder

Med maj i kalenderen om kun få dage er det ikke kun bøgen og havens blomster, som er på vej til at springe ud i fuld flor. Maj er også måneden, hvor de aktives form gerne skulle begynde og blomstre, og til sidst kulminere i en blomstrende storform!

Det er nu 2,5 uge siden vi kom hjem fra vores træningslejr i Celle Ligure, og vi er nu nok engang på vej til Italien på træningslejr. Denne gang er det Rieti der venter;) Egentlig skulle vi have været til Formia som vi plejer, men i sidste øjeblik skiftede vi destination, da banen i Formia er under ombygning, og ikke blev færdig i tide!

Siden den seneste træningslejr har både Sara, Andreas og Christian alle haft nogle småskader, så vi har desværre måttet holde lidt igen med træningen. Det betyder også at den planlagte konkurrence forberedelses træning er udsat et par uger, og den spirende form må altså vente lidt med at komme frem. I stedet vil vi forsøge at bygge det sidste på formen i de næste halvanden uge, og forhåbentlig komme hjem fit for fight og med en super god form – klar til at omsætte til konkurrencetræning og konkurrencer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s