To dobbeltsejre ved DM U23 sætter punktum for indendørssæsonen

Posted: 4 March, 2012 in Nyheder

Med indendørssæsonens højdepunkt sidste weekend, var der også lidt aktivitet tilbage i indeværende weekend, da Andreas og christian var til start ved DM Ungdom – begge i U23 rækken.

Lørdag stod den for begges vedkommende på 60 m hæk, og søndag var det samme distance uden hække der skulle dystes på.

I løbet med hække var de to storfavoritter til en dobbeltsejr, og det endte da også med guld til Andreas og sølv til Christian. Tiderne blev ikke helt så gode som man kunne have håbet på, men er par store fejl fra begges vedkommende gav et noget rodet løb. Tiderne blev 8,01 sek til Andreas og 8,28 sek. til Christian – hhv. 11/100 og 10/100 sek. fra de nysatte personlige rekorder.

Aller sidste punktum for sæsonen var dagens 60 m uden hække. På forhånd var Christian stor-favorit, mens Andreas var lidt af en joker! Andreas har nemlig ikke løbet en seriøs 60 m i et par år.

I indledende kom de to i samme heat, og i en tæt dyst vandt Christian i 7,11 sek., med Andreas 7/100 sek. efter. De to var hurtigst i gruppen, og der var dermed lagt op til en spændende finaledyst mellem de to.

Og tæt blev det da også! Christian viste dog at han i øjeblikket er hurtigst af hækkeløberne i gruppen, når det gælder sprint uden hække. Christian blev en sikker dansk U23 mester i ny personlig rekord 7,05 sek. Og Andreas fulgte umiddelbart efter på sølvmedaljepladsen i tiden 7,10 sek. – også ny personlig rekord.

Dermed blev der sat endeligt punktum for en meget succesfuld indendørssæson for træningsgruppen. Højdepunkterne var selvfølgelig Saras fantastiske rekorder på hhv. 300 m hæk og 400 m hæk, men også Andreas’ U23 rekord i 60 m hæk og Martins manefestation af positionen som Danmarks bedste 60 m løber for 8. år i træk, var stærke aftryk på sæsonen.

Hækkeløbsdrengene havde hen over sæsonen en række fantastiske dyster mod hinanden, og med den form de sluttede sæsonen i lover det meget posititivt frem mod udendørssæsonen, som skydes i gang om godt 2 mdr. En sjov lille sidebemærkning om de tre hækkeløbere er deres øjeblikkelige position på træningsgruppens interne ranking på 60 m. Efter dagens løb ser deres indbyrdes kamp ud som følger:

  • Christian: 7,05 sek.
  • Jon: 7,08 sek.
  • Andreas: 7,10 sek

Så måske, der udover de mange spændende hækkeløbsdyster, som udendørssæsonen helt sikkert vil byde på, der også kan komme et par spændende 100 m dyster;-)

Udover de nævnte resultater skal der også lyde et stort tillykke til de mange flotte resultater, som Sara og Jakobs sprintere/hækkeløbere opnåede ved DM ungdom her i weekenden – de viser med alt tydelighed at fødekæden for topresultater i sprint og hækkeløb i Aarhus er på plads. Og også tillykke til Jens Agger fra Vejle med den flotte tid på 60 m hæk – Jens har igennem de seneste par år været en “god ven af gruppen”, og haft mange gode tekniktræninger hækkeløbsdrengene – senest i den forgangne uge.

Resultater fra DM ungdom i Skive 2012 – klik her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s