DM optakt del 2: Sara i kamp mod uret i jagten på DM guld

Posted: 24 February, 2012 in Nyheder

Sara på 6. hæk i sit verdensrekordløb fra tidligere på måneden. Foto: Hasse Sjøgren

Efter en indendørssæon som egentlig kun skulle bestå af et par hyggestævner, men som alligevel har budt på uofficiel verdensrekord i 300 m hæk, uofficiel europarekord på 400 m hæk (“fransk”) og 15/100 fra dansk rekord på 400 m – og i øvrigt ubesejret, så kan man ikke lade være at have visse forventninger til Sara den kommende weekend.

Programmet til DM lyder på 200 m, 400 m og 4x200m for Sara, så hun for sit at se til. Men, Sara er i rigtig god form, så hun er klar til en weekend med masser af gode løb. Da indesæsonen som nævnt ikke skulle være den vigtigste, har vi ikke planlagt en decideret formtop, og Sara har igennem hele vinteren holdt fast i intervaltræningen. Så DM weekenden bliver en slags top kvalitets træning, men hvor der selvfølgelig også er visse sportslige mål.

Sara ige efter sin flotte 400 m hæk sidste weekend

I alle tre øvelser som Sara deltager i, er hun selv indehaver af den danske rekord. Og om der er rekorder i vente til DM er svært at spå om. Konkurrencen er god på antallet af deltagere, men desværre ikke den bedste i forhold til modstanden, så det bliver lidt op til dagsformen og følelsen i opvarmningen at afgøre, hvor meget der bliver lukket op for gassen.

Skal man spå om resultaterne, så stiller Aarhus 1900 med et yderst slagkraftigt hold på 4×200 m, som på papiret ligner et dansk rekord hold. Og skulle Sara have mulighed for at sætte en individuel rekord, så er det 400 m, hvor potentialet umiddelbart ser ud til at være til stede.

Sara har allerede haft en mere succesfuld indendørssæson end vi på nogen måde havde drømt om, så med et forhåbentligt vellykket DM i bagagen skulle Sara være klar til at foksuere på sommerens OL. Men først er det altså DM det gælder, og Sara er både klar og “sulten” efter flotte resultater;-)

Data – Sara Slott Petersen:

200 m:
PB 24,16 sek.
SB n/a

400 m:
PB 53,85 sek.
SB 54,00 sek.

Se også Sara’s egen optakt til weekenden – klik her

Advertisements
Comments
  1. of course like your web-site however you have to check the spelling on quite a few
    of your posts. Many of them are rife with spelling problems and
    I in finding it very troublesome to tell the reality on
    the other hand I’ll surely come again again.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s