DM optakt del 1: Hækkeløbere på rekordjagt

Posted: 24 February, 2012 in Nyheder

Tre hurtige herrer;-) Træningsgruppen kan også præstere tre hurtige herrer til weekendens DM i hækkeløb - de to på flankerne (Jon og Andreas) samt Christian (IKKE ham i midten af dette billede!!!).

I den kommende weekend står den på DM inde. For 5. gang i træk er Skive værter ved årets nationale mesterskaber i indendørs atletik, og træningsgruppen stiller med en slagkraftig trup med masser af medaljepotentiale!

Her følger en optakt til mesterskaber – dette er første af tre indlæg, hvor jeg ser frem mod mesterskaberne, somer denne indendørssæsons højdepunkt. Første del omhandler “hækkeløbsdrengene”, som i træningsgruppen dækker over Andreas, Jon og Christian.

De tre (Andreas, Jon og Chrisitan) er til daglig træningskammerater, men når det gælder stævner, er de benhårde konkurrenter! De repræsenterer tre forskellige klubber og drømmer alle tre om at blive dansk mester når det i morgen går løs i Skive.

Som træner har jeg igennem hele sæsonen sagt, at jeg er ligeglad med, hvem der bliver dansk mester – bare de bliver 1, 2 og 3;-) Det er der selvfølgelig en masse konkurrenter der vil gøre sit til at forhindre, men alle tre er i super god form, og jeg har en rigtig god mavefornemmelse!

Andreas satte for godt en uge siden dansk U23 rekord, hvor Christian ved samme stævne tangerede sin PR. Og Jon har efter et par år uden topresultater endelig fundet tilbage til formen fra 2009, så det tegner til at blive en dyst på højt plan i en finale, som jeg allerede nu kan love blive seværdig…

Så hvis man vil se hækkeløbsdrama på højeste niveau, så er det lørdag 15.40 man skal rette opmærksomheden på banen i Skive. Mon ikke der er årsbedste og personlig rekorder i vente? Og måske sågar halrekord og en dansk rekord:-) Drengene er hvertfald tændte og alle tre er i topform.

Sidst de tre løb mod hinanden - tæt tæt konkurrence kan man forvente:-)

Data
Andreas Martinsen
PB 7,96 sek
SB 7,96 sek.

Jon Yde Bentsen
PB 7,91 sek.
SB 8,07 sek.

Christian Lind Nielsen
PB 8,19 sek.
SB 8,19 sek.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s