Rapport og stemningsbilleder fra Val-de-Reuil

Posted: 23 February, 2012 in Nyheder

I sidste weekend var jeg om nævnt i franske Val-de-Reuil i Frankrig – nærmere bestemt i det øvre Normandiet. En lille by med ikke mere end 12-13.000 indbyggere, men ikke desto mindre en fantastisk indendørs atletikarena samt et yderst indlevende publikum.

Sara løb som nævnt 400 m hæk indendørs på den fantastiske 200 m rundbane. Til den særprægede øvelse benyttede man særligt fremstillede indendørs rundbanehække. Resultatet er jo også de fleste kendt – næsthurtigste løb i verdenshistorien og hurtigste løb for en europæer nogensinde. I øvrigt satte Felx Sanchez også verdensrekord for herrerne i 400 m hæk med den formidable tid 48,77 sek.

Martin var også med i 60 m. Tiden blev ikke så god som håbet/forventet – han fik noteret 6,88 sek. Men en lille sjov bemærkning er, at det var Martins 98. tid under 7,00 sek!!! Og med to løb i weekenden til DM (forhåbentligt), kan der være lagt i ovnen til et bemærkelsesværdigt jubilæum;-)

Nedenfor følger lidt stemningsbilleder fra den formidable hal, konkurrencen samt den efterfølgende byfest/banket/præmieoverrækkelsesfest:

Video af Saras 400 m hæk kan ses her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s