Vienna Indoor Classic – 3x årsbedste

Posted: 11 February, 2012 in Nyheder

Ved dagens Vienna Indoor Gala præsterede 3 af gruppens  atleter årsbedste! Eneste stævnesejr stod Sara dog for, da hun i tiden 54,00 sek. sikrede sig sejren i nyt dansk årsbedste og blot 15/100 fra sin egen danske rekord. Løbet var et jævnt løb uden de store udsving – dog manglede der lidt konkurrence og rutine på indendørsbanerne. Ingen tvivl om at formen er i top!

Martin har kæmpet lidt for at finde formen, og med 6,89 sek i indl., så det helle ikke ud til at der var i dag han skulle få hul på tingene. Han fik dog hevet lidt mere ud i finalen, da han med 6,81 sek. satte nyt dansk årsbedste, og viste at han stadig er på vej frem mod topformen. Både Sara og Martin løber bl.a. næste lørdag i Val-de-Reuil i Frankrig.

Sidste årsbedste fra dagens konkurrence stod Jon for. I et glimrende 60 m hækkeløb, hvor teknikken sad “lige i skabet”, og farten begynder at komme, løb Jon den fremragende tid 8,07 sek., og viste dermed at han er førsteudfordrer, når der om to uger er DM. Den som skal udfordres ved denne lejlighed er Andreas, som i dag endnu engang fik noteret tiden 8,02 sek – 2/100 fra sit bedste i denne sæson og dermed også sin egen PR.

Både Jon og Andreas (og i øvrigt også Martin) er at finde på startstregen ved vintersprint på torsdag i Aarhus.

Resultater fra dagens stævne – klik her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s