Lørdagstur i skoven

Posted: 15 October, 2011 in Nyheder

Den fantastiske natur ved "Ørnereden" syd for Aarhus på en dejlig solbeskinnet efterårsdag - så bliver det ikke bedre til en hård gang grundtræning!

Traditionen tro står den ofte på et par “skovture” i starten af grundtræningen. I dag var vi igen i skoven, hvor alle 13 startede med ca. 6 km løb – de sidste 3 km i højt tempo. Herefter stod den på “lege i naturen” – bl.a. “bjergstafet”, “33 sten fra stranden”, “bakke sprintstafet” og til sidst “bakke jagtstart”.

Traditionen tro tager vi ofte i “Ørnereden” og laver den slags træning om lørdagen. I dag var årets anden tur i Ørnereden – sidste lørdag lavede vi orienteringsløb omkring Mindeparken, Marselisborghallen og Kirkeskoven istedet.

Efter de ca. 1½ times strabadser i skoven stod den på 480 m koordination og 160 m udfaldsskridt. Og så tror jeg nok at de fleste var pænt trætte….

Nedenfor er lidt stemningsbilleder fra vores “skovtur” – som i kan se er der ikke meget picnic-kurv over vores skovture;-) Klik på de enkelte billeder for at se dem i fuld størrelse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s