Sara og Andreas sætter begge SB i Chambery

Posted: 11 July, 2011 in Nyheder

Top 3 i Chambery sammen med Kevin Young

Ved dagens stævne blev det fine resultater til Sara og Andreas. Sara kommer for første gang i år under 57 sek., da hun sejrer i 5695 sek.

Andreas sætter ligeledes SB, da han i indl løber 14,11 sek.

Efter en lidt sløj indsats i Tarare, så var Sara meget opsat på revanche ved søndagens stævne i Chambery. Og denne commitment til opgaven skulle da også vise sig at blive en markant forskel fra dagen før. For selv om benene måske var lidt trætte, så var “hovedet” meget opsat, og helt som planlagt var det en aggresiv og målrettet start Sara fik på løbet. Og allerede efter 3 hække var hun så meget i front, at hun ikke så nogle modstandere resten af løbet. Desværre kikser hæk nummer 8 og der bliver taget et skridt for meget. Det koster mod slutningen, så vi ved der er mere at hente!

Dog er resultatet mere end godkendt. 56,95 sek. i “det franske andendagsgilde” var præcis det resultat vi kunne håbe på. Det hurtigste løb siden hun i 2009 løb sig i semifinalen ved VM i Berlin. Så hvis man ikke har bemærket det, så er Sara på vej tilbage…..

Også Andreas begynder at nærme sig præstationer af den kaliber både han og jeg forventer af ham. I et indledende heat, hvor bl.a. VM 4’eren William Sharman var en af modstanderne, løb Andreas sin næsthurtugste tid nogensinde og årsbedste med 14,11 sek. I finalen kom der desværre en modvind på 1,7 m/s, og kombineret med en skidt start, måtte Andreas tage til takke med 14,30 sek. på 7. pladsen. Dog tegner det til at formen er på vej i top til det kommende U23 EM i Ostrava.

Video fra løbene – klik her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s