Travl uge i vente!

Posted: 5 July, 2011 in Nyheder

Efter den flotte PR til Jon i søndags, så venter der både ham af resten af gruppen en travl uge.

Jon og Martin tager denne gang til Sverige, hvor de skal deltage i det enorme stævne Världsungdomspelen i Göteborg. Martin skal lørdag for første gang i over en måned prøve at se om knæet kan holde til fuld gas på 100 m, mens Jon om søndagen vil forsøge at give sin nye PR på 110 m hæk endnu et hak nedad.

Et helt andet sted i Europa er Sara og Andreas på jagt efter gode tider. De tager nemlig sammen med undertegnede til Frankrig. Her skal Sara deltage i det traditionsrige 400 m hæk stævne i Tarare på lørdag. Stævnet afvikles for 24. gang i den lille franske by tæt på Lyon, og har i år hele 22 heat på programmet i 400 m hæk. JA, DU LÆSTE RIGTIGT – 22 HEAT KUN MED 400 M HÆK!!!! Ud fra tilmeldingslisterne venter der 8 heats for kvinder og 14 heats hos herrerne. Sara er seedet nummer 3 på årsbedste og 5 på PR, så det skal nok blive en super konkurrence for hende.

Allerede dagen efter skal hun igen i ilden, når hun sammen med Andreas deltager i det rene hækkeløbsstævne “Meeting International Chambéry Quatr’H” (4 hækkeløb). Sara er umiddelbart favorit på 400 m hæk, mens Andreas ser ud til at få perfekt sparring på 110 m hæk inden det går løs ved U23 EM i den kommende uge.

Mere info om stæævnet – klik her.

Og apropros U23 EM, så er det tirsdag vi rejser til tjekkiske Ostrava. Her skal Andreas se om han kan leve op til sin fine mesterskabsstatistik, når han skal kæmpe mod Europas bedste 20-22 årige 110 m hækkeløbere. Mere om dette stævne følger. Jeg er med i Ostrava som Team Leader for det danske hold og skal gøre mit til at Andreas præsterer optimalt!

Andreas løber indledende heat fredag kl. 10.45. En evt. semifinale er lørdag kl. 17.30 mens finalen er samme dag kl. 18.50.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s