ENDELIG – PR til Jon

Posted: 5 July, 2011 in Nyheder

Søndagens målfoto

Efter at vi igennem længere tid har snakket om at der måtte være en PR på vej til Jon, så lykkedes det endelig sidste weekend, da han ved det lille lokale stævne “Viby Sommer Sprint” kravlede under sin gamle PR hele to gange!

Først lykkedes det ham at slå både Andreas og Christian i en meget let modvind (-0,3). Tiden var så flot som 14,27 sek – pr med hele 10/100 sek. Stort tillykke til Jon, der igennem hele foråret har arbejdet målrettet for en tid omkring 14,20. I øvrigt bringer det ham op som nr. 8 på alletiders danske rangliste.

Og at det ikke var en enlig svale viste han ved dagens andet løb, hvor han med 14,30 sek. endnu engang var under sin gamle PR. Flot!

ESAA Kollegiet - det perfekte sted at bo for en atletikudøver!

Andreas var ikke helt skarp i søndags. Lidt problemer med den ene knæhase irritede synligt Andreas, men forhåbentlig er han i fulde omdrejninger den kommende weekend og til U23 EM og en god uges tid.

Christian Nielsen er rent teknisk ikke helt i topform. Men efter at kan i weekenden flyttede ind på ESAA Kollegiet på Aarhus stadion, så bliver der fremover rigmulighed for at komme i god form!

Sidste fra gruppen i aktion var Martin. Siden landsholdsudtagelsen for 1 mpned siden, så har først baglåret og siden et hævet knæ gjort det umuligt at træner maxsprint. Martin har dog løbet lidt både til træning og konkurrencer som teknisk træning. Han løb da også fine 11,12 sek. i søndags, men da Christian stillede til start i andet gennemløb gav han den mere gas der, og susede i mål i 10,86 sek i modvind på 0,7 m/s. Dermed viste han at formen ikke har lidt synderlig skade af pausen fra maxsprint. Efter planen skulle han fra den kommende weekend være tilbage på fuld træning igen, så han forhåbentligt er helt klar til DM i starten af august.

Resultater fra Viby Sommer Sprint – klik her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s