Sara sætter årsbedste i Belgien

Posted: 26 June, 2011 in Nyheder

Efter en rask lille køretur kom vi fredag aften til belgiske Nivelles for at deltage i deres EAP stævne. Fra gruppen var Sara, Andreas, Jon og Martin med.

Vi måtte dog konstatere at vejret ikke var med os da vi vågnede lørdag morgen. Koldt, blæsende og med regn var ikke de bedste forhold, og især til de korte sprint og kort hæk var vejret ikke for godt. Det blev dog lidt bedre sidst på dagen, hvor Sara løb, og hvor hun endnu engang forbedrede sin SB, så den nu lyder på 57,34 sek.

Første i aktion var Martin. En regnvåd bane, modvind og 12,5 grader var dog ikke de bedeste betingelser. Martin har de seneste par uger holdt sprint-pause pga. væske i det ene knæ, så fokus var egentlig på en række tekniske ting. Han løb derfor 95-98 %, men skulle hele tiden fokusere på de aftalte ting. Det gik også ganske fint rent teknisk, men det var dog ikke en tid at skrive hjem om, som kom på resultatlisten;-)

Hækkeløbsdrengene var kommet i heat sammen. Jon havde et meget specifikt teknisk fokus, mens Andreas først og frememst bare skulle vende fokus tilbage på hækkeløb efter en uge med eksamen, studenterrundtur etc. Og for en sjælden gangs skyld var det da også Jon der vandt det indbyrdes opgør på en dag hvor netop den aftalte tekniske detalje fungerede helt perfekt. Igen var det ikke optimale forhold, så tiderne var ikke specielt hurtige.

Sidste i aktion var Sara. Da hun skulle løbe var temperaturen efterhånden steget en 4-5 grader og banen tørret. Dog var der stadig en drilsk vind. Sara var kommet i et perfekt heat med to piger indenfor sig med hurtige PR’er og tyske Tina Kron udenfor sig – detvar bl.a. Tina som Sara slog til sidst da hun vandt sølv ved universiaden i 2009 og satte danske rekord.

Saras løb gik fint i starten. For første gang i år med 15 skridt til 6. hæk, hvorefter planen var to hække med 16 skridt og to hække med 17 skridt. Desværre blev hun slået lidt ud af modvinden i sidste sving, og fik kun en hæk med 16 skridt og 3 hække med 17 skridt. Det betyder (vil de 400 m hæk-kyndige med det samme spotte) at hun desværre fik det “dårlige ben” på de sidste 4 hække. Hun kæmpede dog godt, og specielt pga. den gode modstand pressede hun sig frem mod slutningen og kunne tage sejren i nyt årsbedste 57,34 sek.

Sara holder nu små 2 ugers fri fra 400 m hæk-konkurrencer, inden hun går ind i første formtopningsperiode.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s