DM stafet – guld og sølvmedaljer

Posted: 26 June, 2011 in Nyheder
 
 

Kun ca. 20 timer efter at Sara satte nyt dansk årsbedste på 400 m hæk, var det Skive der lagde bane til hendes næste konkurrence. Sammen med Martin og Andreas var Sara klar efter en længere køretur igennem Europa til at stille op for deres respektive klubber til kampen om DM medaljer i stafet.

For Sara blev det til to guldmedaljer, da hun sammen med Anna Thestrup, Henriette Pedersen og Annelouise V Jensen fra Jakobs gruppe besejrede Sparta. Sara løb nogle fine ture, og Århus 1900 kunne dermed sikre sig to DM titler på baggrud af pigernes præstationer. Desværre var de kun 2 hold til start, men modsat må man sige at det formentlig trods er Danmarks to bedste klubber i øvelsen der var til start.

Hos herrerne var Martin og Andreas i aktion for AK-Holstebro. På 4×100 m måtte de dog sande at omrokeringer og dårlige skifter til følge ikke var det bedste udgangspunkt. Et halv-kikset første skifte og et diskvalificeret tredje skifte gav ikke den store succes! Til gengæld tog de kraftigt revanche på den afsluttende 1000 m stafet, hvor de sammen med Malthe Sivertsen og Mikkel B Dam sikrede sig en flot sølvmedalje efter suveræne Sparta. Tiden blev så fin som 1.59,15 sek., hvilket er klubrekord  med ca. ½ sek. i AK-Holstebro – godt hjulpet på vej af Andreas Martinsens 48,85 sek. på de sidste 400 m.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s