Gøteborg: Martin til EM…. Og Sara syg!

Posted: 12 February, 2011 in Nyheder

Lørdag stod den på årets tredje stævneweekend. Denne gang var det “Road to Göteborg 2013”, hvor Sara, Andreas, Martin og Thomas fra gruppen var med.

Dagens bedste præstation stod Martin for. Allerede i indl satte han årsbedste med 6,85 sek. og i finalen blev det endnu bedre. Med tiden 6,79 sek. sikrede Martin en tid på under 6,80 sek., som er ensbetydende med kvalifikation til EM i Paris.

Stadig er der lidt problemer med accelerationen og starten, så det kunne være mere i Martin inden længe!

Også Thomas var i hopla idag. Formiddagen bød på 200 m, hvor han for 3. weekend i træk forbedrede si årsbedste. Denne gang blev tiden 22,62 sek. På 400 m sidst på dagen var det endnu bedre. Med 23,6 sek. på første runde var det et perfekt udlæg, og sluttiden blev 49,63 sek. En super generalprøve inden DM næste weekend.

Sara skulle også løbe 400 m, men sygdom satte en stopper for Saras deltagelse, og er desværre endnu et uheldigt indslag i Saras uheldssæson;-(

Sidste i aktion var Andreas. Han arbejder fortsat en del med accelerationen og starten, og viste endnu engang at topfarten er fantastisk. Desværre er der stadig noget at arbejde på i starten, så tiderne blev hhv. 8,17 og 8,10 sek.

Opdateres senere med video……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s