Sæsondebut i London

Posted: 5 February, 2011 in Nyheder

I sidste weekend kom der endelig gang i indendørssæsonen 2011. Vi var taget til London Indoor Games i Lee Valley hallen nord for London.

På forhånd var der gode forventninger til Martin, mens Andreas havde haft lidt småskavanker. Udover de to Holstebro-drenge var Sara også med, hvor hun overraskende sæsondebuterede.

Martin Krabbe
Når man løber 60 m i England, så er konkurrencen usædvanlig hård. Martin, der måske var lidt rusten i sæsondebutten, var kommet i indl. heat med bl.a. Craig Pickering og Harry Aikines samt 3 andre sub-6,70 løbere. En hårdere sæsondebut har han vist aldrig haft. Tiden blev ikke så god som vi havde håbet på, da den endte på 6,88 sek. Det rakte kun til en C-finale i det hårde selskab, men her vandt han til gengæld i tiden 6,87 sek. Der var en række positive ting på trods af tiden, ligesom der var nogle teknikse detaljer der skal justeres lidt.

Målet er fortsat EM i Paris, hvilket kræver en tid på under 6,80 sek.

Andreas Martinsen
Andreas skulle løbe sit første indendørsløb i 2 år, så det var spændende at se hvor han stod. Og lad det være sagt med det samme – der manglede en del skarphed i starten! I indedende heat reageredeAndreas alt f, og det blev et tungt indløb til første hæk. Han kæmpede sig dog flot tilbage mod slutningen – på trods af en smadret hæk. Sluttiden på 8,27 sek var ikke tilfredsstillende, men gav akkurat en plads i B-finalen. I andet forsøg var der mere skarphed. Med 8,12 sek. satte han PR og andt B-finalen, og kom under det stabilitetskrav der var sat til EM inde i Paris.

Sara Petersen
Sidste deltager fra gruppen var Sara. Egentli havde vi afskrevet indendørssæsonen for hendes vedkommende, men en hurtig genoptræning efter hendes diskusprolaps har gjort, at vi valgte at lade hende løbe for at teste formen. Stævnet var tænkt som kvalitetstræning, og me 24,86 sek. på 200 m og 7,87 samt 7,91 sek. på 60 m, blev det til kvalitetstræning på meget højt niveau. Vi harstadig ikke 100 % bestemt hvor meget derskal satses på indendørssæsonen endnu, men det tegner positivt.

Træning i London
Efter stævnet blev vi  to dage ekstra, så vi kunne udnytte de fantastiske rammer i Lee Valley til noget kvalitetstræning. Specialt Sara kunne få trænetpå en 6 rundbaners indendørsbane, hvilket vi fik en masse ud af. Vi trænede med en række af de engelske landsholdsatleter, som daglgt træner i Lee Valley.

Andreas fik sig også noget af en positiv overraskelse. For til tirsdagens teknikpas fik han mulighed for at træne med David Oliver, USA – en af verdens bedste hækkeløbere, samt Andy Turner, GBR – forsvarende europamester. En fantastisk mulighed for inspiration på højeste niveau, og Andreas voksede flot med opgaven og løb også selv nogle super starter denne dag.

Næste konkurrence er Birmingham Indoor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s