Jon får kniven

Posted: 20 September, 2010 in Nyheder

Efter 1½ år med tiltagende smerter i det ene baglår efter en fejlbehandlet skade 3-4 år tilbage, så var det en stor lettelse at få det ene baglår opereret på en privatklinik i Fredericia i dag.

Efter en sæson hvor smerterne har været så store, at træningen har været kraftigt reduceret, er det nu tid at kigge fremad igen. Adskillige undersøgelser har ikke kunnet fastslå det egentlige problem, men efter råd fra mellem/lang landstræner Frank de Pauli og Sparta-træner Michael Jørgensen fik Jon undersøgt mulighederne for om denne konkrete operation skulle kunne hjælpe. Og noget tyder på at det kunne den. De foreløbige meldinger fra både Jon og lægen der førte kniven er hvertfald positive. Det skulle eftersigende være en fascieectomi og en frigørelse af adhesiones i det ene baglår (ja, kompliceret lyder det), der er foretaget.

Jon har i hele 2010 trænet for halv kraft, og han har løbet en del lang hæk i forbindelse med langt mere træning med lav intensitet for at skåne baglåret. Det er derfor med fornyet optimisme og motivation vi nu skal til at planlægge den kommende sæson, hvor intensiteten og mængden forhåbentlig kan komme tilbage til det optimale niveau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s