AK-Holstebro i Elitedivisionen

Posted: 12 September, 2010 in Nyheder

AK-Holstebro holdet der rykkede op!


Efter at medaljerne i DT i går blev fordelt ved DT finalen, så var der i dag oprykningsmatch til elitedivisionen. Jon var til start for Aalborg AM, mens Andreas, Martin og jeg selv var til start for AK-Holstebro ved oprykningsstævnet, der fandt sted i Vejle.

Og som en mindre overraskelse, så endte dagen med at AK-Holstebro kunne sikre sig oprykning til landets bedste række for 3. gang i klubbens historie. Udover Holstebro, så sikrede Korsør sig også oprykning til den bedste række. Nedenfor følger lidt mere info om dagens konkurrencer samt en dagens resultater med kameraet!

Andreas i suveræn stil i en af dagens sejre - 110 m hæk.

Generelt var det i sprint/hæk/stafet at Holstebro var dominerende. Som forventet “cruisede” Martin en sikker sejr hjem i 100 m uden at anstrenge sig. Den helt store topscorer for Holstebroholdet blev dog Andreas, da han med sejr i længde (6,66 m), 110 m hæk (14,34) og 400 m (ca. 50,5 sek) scorede maksimumpoint – 21 point! Han var da også sammen med Martin, Mathias og Jakob med til at sikre AK-Holstebro en overlegen sejr på 4×100 m.

Som nævnt var jeg også selv i aktion for Holstebro-holdet. Først stod den på kuglestød, hvor det blev til en fin andenplads blandtr “2. mændene” med 10,71 m. Derefter stod den på diskoskast, hvilket ikke var særligt vellykket! I stangspring gik det lidt bedre, hvor det med 3,52 m blev til en forventet 3. plads. Og da der pludselig manglede en frisk løber, så meldte jeg mig også i sidste øjeblik til 4×400 m holdet, hvor jeg løb andenturen. Hurtigt gik det vist ikke, men jeg løb da holdet en placering op på min tur. Så jeg var godt træt efter konkurrencen og hele 4 øvelser, men kunne med tilfredshed konstatere at min barndomsklub igen er at finde i den bedste række og dermed er rangeret som 3. bedste klub i Jylland!

Jon gjorde hvad han kunne for at hjælpe Aalborg til oprykning, men lige lidt hjalp det. Han sikrede sejr i 400 m hæk samt to andenpladser i hhv. 100 m og 110 m hæk efter de nævnte resultater fra Martin og Andreas.

Hermed blev der definitivt sat punktum for 2010 sæsonen, og det er dermed tid til at se fremad mod 2011 sæsonen.

Flere billeder fra dagens konkurrencer i Vejle (klik på billederne for at se dem i stor format):

Comments
  1. […] AK-Holstebro i ELITEDIVISIONEN Læs mere på miklar.dk og se masser af billeder fra den store begivenhed – klik her […]

  2. Gæve vestjyder – et stort tillykke fra atletikken.dk. Gad vide hvor mange af deltagerne på dette hold, der også var med da Holstebro blev diskvalificeret fra 3. division/vest i 1986.
    Dengang betød det vel, at I måtte starte helt fra bunden og så vidt jeg kan se, er der et par stykker, der har været med hele vejen. Godt gået – det er da ren optur 🙂
    Se kort over deltagende klubber i LT86:
    http://atletikken.dk/lt86-vs-dt-2010/

  3. […] Læs mere på miklar.dk og se masser af billeder fra den store begivenhed – klik her […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s