SB men ingen semifinale til Sara

Posted: 28 July, 2010 in Nyheder

I går var det så endelig tid til at Sara skulle løbe ved EM. Efter igennem lang tid at have arbejdet meget målrettet for at nå at få hende klar til EM, så skulle det blive interessant at se hvor langt vi var nået.

Desværre blev det ikke det resultat man kunne drømme om, men dog blev det til en klar sæsonbedste (SB) til hende, da hun ender som nr. 22 med tiden 57,28 sek.

Vi vidste at det på forhånd ville være svært at komme videre. Efter at polske Anna Jessien havde trukket sig, var der blot 32 til start, og derved blev antallet af løbere der gik videre til semifinale reduceret fra 24 til 16. Dermed viste vi at det stort set var umuligt! Jeg havde skudt på at det ville kræve 56,63 sek. at gå videre, og vi havde til målsætning at Sara skulle kunne klare en tid lige under 57 sek., hvis teknikken gik optimalt. Det viste sig efter de 4 heats at jeg havde skudt næsten i plet med det krævede niveau for en semifinale, da det skulle vise sig at der krævedes 56,55 sek. til avanchement.

Sara løb et teknisk godt løb, og havde styr på den planlagte rytme for første gang i år. Lidt småkorrektioner ved 3., 7. og 9. hæk koster lidt hundredele/tiendedele, men overordnet set var det positivt at der for første gang i år var styr på den planlagte rytme. Desværre manglede hun lige de sidste 1-2 % i går, og dermed lykkedes det ikke at komme under 57 sek., som vi havde drømt om. Det blev dog alligevel til en godkendt præstation med årets klart hurtigste tid til dato med 57,28 sek.

Set i bakspejlet må vi blot konstatere at vi kom til at mangle lidt tid! Med blot 4-5 ugers rigtig sprint/hæk træning med pigsko, så var der ganske enkelt ikke tid nok til at ramme et internationalt topniveau. Det er indtil videre blevet til 5 distancer på 400 m hæk på 23 dage, og inden da var der kun 1½ uges rigtig sprinttræning. Vi pressede på og troede på det hele vejen frem til EM, men kunne desværre ikke helt nu det!

Nu skal vi kigge på hvad vi gør resten af sæsonen. Der er stadig masser af gode konkurrencemuligheder, og sæsonen er som nævnt stadig ung for Sara, så måske der alligevel når at komme topresultater fra Saras side i år. Nu står den i første omgang på hele to fridage inden vi igen går i gang.

Se interview med Sara fra DP Sporten – klik her.

Meget mere fra EM følger de kommende dage…

Artikel fra Århus Stiftstidende – klik her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s