Masser af medvind

Posted: 15 July, 2010 in Nyheder

Ved sidste stævne på den sydlige del af vores Europa-rundtur, løb 4 fra gruppen i lørdags i byen Donnas ved foden af de italienske alper. Da byen lå i en dal mellem høje bjerge, så var der masser af varm vind der blæste ind over stadion, og skabte en god medvind.

Det kom de 4 fra gruppen til god hjælp da de skulle konkurrere. Hurtigst var Martin, da han med tiden 10,59 sek løb sit livs hurtigste løb – dog med 2,9 i medvind desværre. Også Anne Møller fik hjælp af for meget medvind, da hun i tiden 13,75 sek (+3,0) kun var 4/100 fra hendes bedste resultat nogensinde!

Anne Effersø var også i aktion på 100 m, hvor hun også fik lidt fo meget medvind. Tiden blev 12,56. Sidste i aktion var Andreas Martinsen. Da han skulle løbe havde vinde lagt sig en anelse, og det trak dermed op til en EM kvalifikation. Men, desværre fik han en skidt start, og kom derefter til at være placeret bag en hurtig hollænder, der løb så tæt ind på Andreas’ bane, at de kom lidt i karambolage. Andreas’ løb blev dermed ødelagt, og han måtte endnu engang indkassere en 14,2x tid.

I dag d. 15/7 skal Anne Møller og Martin i aktion igen. Anne løber 100 m hæk i Karlstad, mens Martin er i aktion i Finland på 100 m. Den megen stævneaktivitet fortsætter de næste par dage, hvor Andreas på lørdag løber 110 m hæk i Halmstgad ved Laxaspelen, mens Martin i Finland løber 4×100 m på søndag i Lapinlahti – for begges vedkommende er det absolut sidste EM kvalifikationschance.

Også Sara er i aktion på søndag, når hun løber ved et stort stævne i Marokko.

Jeg faldt lige over en lille nyhedsindslag i dag – egentlig beskriver det meget godt hvad vi er mange der længe har vist – at stangspringere er en flot aber (eller er det omvendt;-) ): http://nyhederne.tv2.dk/article/32198198/?forside

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s