Anden etape af Europa-Touren – Celle Ligure, ITA

Posted: 8 July, 2010 in Nyheder

Podiet på 400 m hæk kvinder

Anden stop på vores lille Europa-Tour var italienske Celle Ligure. Vi ankom allerede i mandags, og har siden trænet hernede. Det er mega varmt og luftfugtigheden er også høj, så vi sveder som gale! Så i dag stod den på afslapning på værelset inden aftenens ret store internationale stævne.

Igen i dag var det kun alle hækkeløberne der skulle i aktion. Sara skulle se om hun kunne forbedre sit nysatte danske årsbedste, og selv om hun i dag ikke følte sig fysisk helt ovenpå, så løbe hun teknisk flot. Resultatet blev en andeplads med tiden 57,76 – lige efter den amerikanske vinder. Der er stadig nogle ting at arbejde med inden EM, men vi arbejder hårdt for at få det på plads!

Dyb koncentration inden starten på 110 m hæk

Andreas skulle forsøge at klare EM kravet. Efter den lille måned med en skadespause mangler der stadig den sidste hurtighed og eksplosivitet, men teknikken er ligeså stille ved at komme på plads igen. I dag var Andreas desværre igen kommet i B heatet. På papiret var han seedet 3’er i heatet, men med et meget flot løb vandt han suveræn. Tiden blev desværre ikke helt nok til EM kravet, men det blev til en lille PR og dansk U23 rekord i tiden 14,16 sek.

Også Anne Møller var havnet i B heatet, og ligesom Andreas, så vandt hun sit løb sikkert selv om hun ikke var top seedet. Tiden var desværre beskedne 14,16 sek – i minus 1,2 m/s, men nogle af de tekniske ting vi har arbejdet med er ved at være på plads nu.

Både Anne og Andreas er på plads igen ved et stort italiensk stævne allerede på lørdag, når de løber i Donnas – klik her for startlister.

Sidste fra gruppen i aktion i dag var Jon. Han har løbet en del tider på 55,xx sek. på 400 m hæk i år, og vi har egentlig hele tiden haft på fornemmelsen at han var i form til meget mere. I dag viste han at det ikke var en fejl at vi gik med denne fornemmelse, da han med den fornemme tid 54,30 sek satte en kæmpe årsbedste. Næste stævne for Jon bliver allerede i morgen ved Øresundsspelen i Helsingborg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s