Styrt holder Andreas ude af konkurrence

Posted: 4 June, 2010 in Nyheder

I denne weekend skulle Andreas konkurrere først på Østerbro, og siden i Sävedalen ved Göteborg i 110 m hæk, men et styrt i den tekniske træning tidlgiere på ugen gør, at Andreas desværre er nødt til at blive hjemme. Styrtet skete i sttarttræningen, hvor han løb nogle gode løb imod Christian Nielsen, som efterhånden er blevet “fast gæst” i gruppen. Andreas landede skævt, og endte med at overstrække det ene ben. Han er derfor beordret til at holde ro indtil hævelsen er væk. Dermed bliver der ikke noget landsholdsudtagelsesstævne til Andreas. Træningsmakkeren Christian løber til gengæld denne weekend, når han ved Diamond League stævnet Bislett Games bliver første dansker i aktion ved et Diamond League stævne nogensinde.

To andre der til gengæld er til start som planlagt på Østerbro idag er Anne Møller og Martin KRabbe. For begges vedkommende, så er træningen ikke planlagt, så de er nået til konkurrenceformen endnu, men de skal selvfølgelig med til ØSterbro og kæmpe om landsholdspladserne alligevel.

Derudover er Jon tilmeldt i den for ham lidt usædvanlige øvelse 400 m hæk, men de store baglårsproblemer har gjort, at vi har valgt at han løber lidt lang hæk istedet de kommende måneder. Thomas er også på plads i 400 m hæk, men en drilsk fod gør, at vi endnu ikke ved om han kommer til start.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s