ABC 1: Andreas viser positive takter

Posted: 27 May, 2010 in Nyheder

Ved gårsdagens ABC stævne på Århus stadion havde gruppen 3 til start. Med ca. 400 starter var stævnet et af de større aftenstævner, men desværre var stævnet præget af koldt vejr og en konstant modvind.

Andreas har trænet godt siden sin operation i februar, og selv om vi de seneste uger har haft nogle tekniske “knaster” at arbejde på, så er han inde i en fornuftig udvikling. Målet er at klare EM kravet på 14,05 sek, hvor første egentlige “attentat” på kravet skulle være 12. juni i Polen. Inden da havde vi planlagt 3 testkonkurrencer: ABC i går, EM landsholdsudtagelsen på Østerbro samt et stævne i Sverige.

Andreas viste dog allerede i går, at han tilsyneladende er rigtig godt på vej. I et løb, hvor starten var lidt tung, og med et lidt passivt løb undervejs, løb Andreas flotte 14,23 sek. i let modvind. Tiden er blot 5/100 fra PR, og tyder meget lovende.

Læs DAF’s omtale fra stævnet og Andreas’ løb her.

Tom O Jensen var på plads med videokameraet – se video her.

Martin og Thomas var også til start. Martin deltog på 100 m, hvor han også blev generet af modvinden. I et løb, hvor han var over 0,7 sek. foran 2’eren løb han sikkert i mål som vinder i tiden 11,12 sek. En lille årsbedste, men stadig langt fra topniveauet. Martins sæson skal først for alvor starte i juni, så der er stadig lidt tid til at få lavet de sidste forbedringer af særligt en række tekniske elementer.

Thomas var ligeså suveræn som Martin på 200 m, da han sikkert vandt i 22,77 sek – 1 sek. foran 2’eren. Her var der meget hård modvind i svinget og let medvind de sidste 50 m. Også Thomas sikrede sig en beskeden årsbedste.

Alle resultater – klik her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s