Billeder fra Doha

Posted: 18 March, 2010 in Nyheder

Det danske flag bæres ind under åbningsceremonien. Det blev ledsaget af flere "buhh-råb" fra tilskuerne - formentlig pga. Mohammed-tegning konflikten!!!

Som lovet i tidligere indlæg, så skulle historierne fra Doha følges op af en række billeder. Nedenfor er en masse billeder tilføjet.

Martin på vej ind på banen – klar til VM debut

Startblokken klargøres....

...., og han er nu klar til konkurrence! Resultat: En delt 27. plads.

Landets øverste sheik var selvfølgelig også tilstede på æres-VIP pladsen - flankeret af IAAF-præsident Lamine Diak (Desmond Tuto) og med Sergey Bubka i baggrunden.

Ja, tidligere verdensrekordholder på 110 m hæk kan vist ikke være helt tilfreds med sit comeback til international atletik - sidst i finalen!

Billede fra en spændende 400 m semifinale

Nogle af de mange lokale fans

Også mange lokale kvinder var i hallen for at se atletik

Den lokale "pigegarde" underholdte ved åbningsceremonien

...., og ligeså gjorde de lokale "Safri Duo"! De var desuden også på plads under selve stævnet, hvor de var med til at piske stemningen op i mellem- og langdistanceløbene - et glimrende tiltag!

Apropros stemning, så var der en helt ekseptionel stemning i de lange løb, hvor tusíndevis af fanatiske etiopiske og sudanesiske fans heppede på deres helte!

Som nævnt blev der også tid til shopping på turen. Her er vi gået over i et shoppingcenter ved siden af stadion - selvfølgelig havde centret en ishockeybane imellem de mange butikker....

..., og en indendørs å med mulighed for gondolture hører sig jo også til i et ordentligt shoppingcenter;-)

Og til børnene er der selvfølgelig et legehjørne i centeret - på størrelse med tivoli Friheden i Århus med karuseller, pariserhjul, alverdens forlystelser, og selvfølgelig.....

... en lang rutchebane rundt om det hele!!!

Også udenfor byggede de store og spektakulære ting. I centrum skød den ene skyskraber op efter den anden - og selv om det meste ikke var færdigt endnu, så var det et imponerende syn!

En anden flot kontorbygning

Den største bygning var dog stadig kun på projekteringsplan - fundamentet var ved at være fædigt. Men ud fra visualiseringen, så kommer det til at være en af verdens højeste bygninger!!!

"Chef-turisten" med Doha skyline i baggrunden

Der var dog også mere traditionelle bygninger. Her ses et flot lille tårn ved en moske uden for den gamle bazaar "Souk Waqif"

Doha havde også en såkaldt spiralminerat - og generelt kunne man tydeligt mærke des muslimske islæt med masser af moskeer og mineretter, der 5 gange dagligt udsendte bønnesang gennem megafoner og højtalere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s