VM-inde, Doha: Dag 5 og 6

Posted: 16 March, 2010 in Nyheder

Dag 5 var sidste konkurrencedag ved VM – 3. konkurrencedag. Da der ingen indledende øvelser var på programmet, så startede stævnet først op ad eftermiddagen.

Martin og jeg tog derfor en tur på stranden, hvor vi tog på den offentlige strand lige uden for centrum. Dejligt med en kølende svømmetur i Den Arabiske Golf, men generelt var det så varmt, at vi efter en lille time tog hjem igen! Istedet tog vi på ud på Aspire Academy for at lave lidt træning. Martin trænede på deres udendørs stadion, og som det var tilfældet på stranden, så var det MEGET varmt!

Vi blev totalt stegte under den halvanden time lange træning, så det var helt dejligt at komme ind i den kølige hal og slappe af efter træningen. Det var dog ikke let at slappe af, for der var virkelig gang i den på VM’s sidstedag.

Vi var vidner til nogle fantastiske konkurrencer. Hækkeløbsfinalen for mænd var helt i verdensklasse, og også kvindernes 60 m finale var nervepirrende spændende. Også flere af de tekniske øvelser var virkelig gode, og jeg kommer ikke uden om at nævne den nysatte verdensrekord i trespring for mænd – sikke et brag af en finale.

Det var dog mellem- og langdistanceløbene der fik den største opmærksomhed. I Qatar er der tilsyneladende masser af folk med rødder i Etiopien og Sudan, for når der var løbere fra disse lande på banen, så var stemningen af helt andre dimensioner. Især når etioperne løb, så var taget nærmest ved at lette. Og når de igen igen vandt medaljer på de lange løb, ja så ville jublen og stemningen ingen ende tage – fantastisk fornemmelse.

Om aftenen var der så afsluttende banket. Det var et udendørs arrangement, hvor vi sad på en lille halvø ud i bugten på et fantastisk ressort. Maden var helt og aldeles udsøgt, så jeg blev totalt stop-mæt. Desværre var underholdningen direkte kedelig, og på nær maden og omgivelserne, så var banketten yderst død. Vi tog derfor relativit tideligt hjem. Vi delte i øvrigt bord med det norske hold, så det var hyggeligt. Det mest “ophidsende” var næsten turen derud, da vores politi-eksorte farede vild igen og igen, så det endte med at politimanden og buschauffør sad midt på vejen og skændtes om hvad vej de skulle vælge.

Mandag var det så hjemrejsedag! Vi skulle dog først afsted ved middagstid, så Martin og jeg tog lige de sidste indkøb med hjem fra et nærliggende shoppingcenter. Hjemturen gik dejligt glat, og lidt over midnat kom vi godt trætte hjem til vores lejligheder i Århus.

Vi kan se tilbage på en fantastisk tur, hvor vi har fået mange store oplevelser. Desværre gik drømmen om en VM semifinale ikke i opfyldelse, men både Martin og jeg har lært meget, og vi er begge enige om, at der er mere udvikling fremadrettet,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s