VM-inde, Doha: Dag 4

Posted: 14 March, 2010 in Nyheder

Efter Martins exit fra VM, og en lang nat til at ærge sig over dette, så var det lørdag tid til at opleve noget af Doha. Martin og jeg legede derfor turister det meste af dagen, inden vi tog ud til eftermiddagens spændende finaler. Og modsat fredag, så var lørdag spækket med topresultater.

Først tog vi en bil ind til det nye og moderne “city centre”. Efter et par timer i endnu et koloenormt shopping center (selvfølgelig var der også skøjtebane inde i dette center), så gik vi os en tur i bydelen. Og hvilken bydel – det ene arkitektoniske spændende højhus efter det andet tårnede sig op i mange mange meters højde. Jeg vil skyde på at der ca. var 40-50 huse med min. 40 etager i området. Der var dog ikke meget trafik og heller ikke mange mennesker. For de fleste af højhusene stod nemlig tomme, da det var de færreste der reelt var færdigbyggede. Hvad de skal bruge alle disse højhuse og mange km2 til er et godt spørgsmål, men et byggeboom var der hvertfald igang.

Senere tog vi i “Souk Waqif”, som var en gammel hyggelig bydel med en stor bazaar. Her blev der handlet arabertøj, krydderier mv., og stemningen og atmosfæren var helt fantastisk. Vi tog da også tilbage om aftenen efter stævnet for at gå rundt i de smalle hyggelige handelsgader, ligesom vi fandt en god malaysisk restaurant.

Stævnet lørdag aften var helt i top. En stribe fremragende konkurrencer blev fyret af, og særligt 60 m semifinale og finale havde vi selvfølgelig set frem til. Da vi så semifinalen, så kunne vi konstatere at den var spækket med verdensklasseløbere – ingen af dem havde Martin tidligere slået, så det var måske rimeligt nok at han ikke var med! Og om forholdene var bedre lørdag ved jeg ikke, men stort set alle løb markant hurtigere end om fredagen. Eneste konkurrencer hvor niveauet var bemærkelsesvædig lavt var øvelserne der foregik i sandkassen – meget mærkværdigt! Men en spændende konkurrencedag var det – og der var selvfølgelig totalt udsolgt i hallen;-)

Opdateres senere med masser af billeder!!!

Leave a comment