DM weekend – kulmination på indesæsonen

Posted: 27 February, 2010 in Nyheder

Så er det idag at DM weekenden starter. Som altid er DM weekenden kulminationen på indendørssæsonen for de fleste aktive, og også for vores gruppe bliver det en spændende weekend.

Fra gruppen er der 5 aktive til start.

Martin Krabbe
Som tidligere nævnt har Martin en særdeles hård weekend i vente. I dag lørdag løber han ved de tinternationale stævne i Norge, Florø Indoor, og i nat rejser han så til Skive, hvor missionen er at vinde det 6. danske mesterskab på stribe på 60 m – en præstation ingen anden tidligere har præsteret.

Læs mere om DM sprintene på DAF’s hjemmeside

Anne Møller
Anne har haft en “mellemsæson” indendørs, men de sidste par uger er formen dog alligevel gevaldigt på vej op. Hun håber derfor på et flot hækkeløb – gerne i årsbedste. Hun er favorit til DM titlen, men kan se frem til god modstand af mangekæmperen Tine B Ejlersen fra Århus 1900.

Anne er også tilmeldt 60 m søndag.

Jon Yde Bentsen
Jon har haft store baglårsproblemer i efteråret, og er stadig en del bagud i træningen. Hans fysiske form er dog ved at toppe, så vi ser frem til et spændende opgør på hækken mod den evige konkurrent Christian Laugesen fra Sparta. Træningskammeraten Mathias Andersen er også inde i billedet til en medalje.

Jon er også tilmeldt 60 m, men er yderst tvivlsom.

Anne Effersø
Anne har igennem lang tid været skadesplaget, men har de sidste par måneder været i god bedring. Vi havde egentlig aftalt at hun ikke skulle løbe indendørs, men ved et mindre stævne sidste torsdag viste hun med en PR på 7,83 sek., at formen ikke er helt væk. Hun er derfor med på 60 m, hvor hun er en outsider til medalje, men i det mindste et varmt bud på en finale.

Thomas Cortebeeck
Thomas har ikke konkurreret meget denne vinter. Med sit skift til 400 m hæk, har han valgt at nedprioritere indesæsonen, men med en PR på 60 m sidste torsdag og en PR i stående længde i forgårs, så er han hurtigere og mere eksplosiv end nogensinde før. På 400 m er Thomas inde i kampen om en top 5 placering, mens han ikke har store forhåbninger på 200 m.

Læs mere om DM stævnet her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s