Opsamling på den seneste uge

Posted: 18 February, 2010 in Nyheder

Jeg har misset at opdatere et par historier den seneste uge.

Først og fremmest fik jeg aldrig fulgt op på stævnet “Road To Göteborg 2013” sidste weekend. Her var 3 fra gruppen afsted. Thomas sæsondebuterede på både 200 m og 400 m, men måtte noget skuffet drage hjem med et par sløje resultater, der overhovedet ikke matcher det han løber til træning. Men nu er han i gang… Så til DM….

Jon fik taget lidt revanche, da han med 8,20 sek. i indl igen satte årsbedste. I finalen kiksede han totalt og joggede i mål bagerst i feltet. Ligeså gik det med Anne Møller, der i indl var få hundredele fra årsbedste, men kikser i finalen.

En der ikke konkurrerer er Sara. Hun er istedet sat på et hårdt optræningsprogram frem mod sommerens store opgaver. Jeg har dog lagt to uger ind med lidt mere kvalitet her i uge 7 og 8, og vi brugte derfor også chancen til at teste styrkeniveauet. Og det går vist som det skal – det blev til stor PR i frivend med resultatet 72,5 kg og ligeså en lille PR i bænkpres med 52,50 kg. Dagen efter stod den så på 8 x 200 m – med et snit på 29,5 sek., så der bliver da trænet en del selv om konkurrenceformen stadig er et godt stykke væk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s