Pallas Spelen – up-date

Posted: 31 January, 2010 in Nyheder

Som tidligere nævnt, så brager Martin i øjeblikket derudaf! Med endnu en sejr og sit løb nummer 54 under 7 sek., sejrede Martin lørdag i Pallas Spelen med den flotte tid 6,75 sek. Martin nærmer sig dermed som nævnt VM kravet på 6,69 sek.

Løbet kan ses i highspeed optagelser her.

Tiden bringer Martin godt op af den europæiske rangliste.

Læs DAF’s omtale her.

Læs Martins egen beretning her.

Også Anne Møller og Jon var med. Begge har kæmpet lidt med nogle tekniske problemer, så de skulle se om de havde fået løst disse.

Jon vandt sit indl heat med årsbedste 8,36 sek. og blev 4’er i finalen med 8,31 sek. Et ganske fint resultat der viser at de fleste af de problemer vi har arbejdet med er løst – nu er det lidt mere power i accelerationen der skal forbedres. Men et fint skridt tilbage på sporet.

Anne var ramt af manglende modstand! Kun en modstander mødte op, og Anne kom derfor aldrig ordentlig op i gear. Mod slutningen af løbet fik hun let mere fart på, men hun endte med den skuffende tid 8,70 sek. Ærgeligt at man bruger en hel weekend, og så er der ikke en reel konkurrence!

Top 3 fra 400 m kvinder - Patricia øverst!

Også Patricia var med i Malmø. Hun vandt kvindernes 400 m med en tid lige over 61 sek. i et veldisponeret løb, mens hun på 200 m satte PR med 26,72 sek. En meget flot sæsondebut til Uwes atlet.

Den sidste atlet der konkurrerede i Malmø, som jeg har hjulpet denne vinter, var Jesper Simonsen. Jesper er netop flyttet til København, men jeg har forsøgt at hjælpe ham med at udvikle starten og accelerationen. Jesper viste at denne indsats havde hjulpet, da han i indl. heat kom under 7,00 sek. for første gang. Med 6,99 sek. satte han en flot PR, som nok skal blive forbedret yderligere denne vinter.

Jakob atleter var alle i Skive. I en halvkold hal leverede de alle fine resultater, der lover godt frem mod DM om en måneds tid.

Resultater fra Skive – klik her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s