Træning til Vinter OL!?

Posted: 27 January, 2010 in Nyheder

I går var jeg taget en smut til Skive med Sara og Thomas for at forestå en hverdagssamling. Thomas var taget med for at udnytte muligheden for at prøve teknikken på indendørsbaner lidt af, inden han på søndag debuterer ved Pallas Spelen på 200 m.

Det skulle dog vise sig mere end svært at gennemføre den planlagte træning. Termometeret uden for hallen viste ca. -11 grader, og inde i hallen var der omtrent det samme. Så med en temperatur på de ca. ti graders frost, så brugte kroppen så meget energi på at holde varmen, at tiderne på 150 og 300 m intervallerne var lagt fra det han havde præsteret ugen før i Sydafrikas 40 graders varme.

Derudover vil jeg lige lave en kort opfølgning på Martins flotte tider sidste weekend i Malmø. Martin var taget afsted omkring kl. 6 om morgenen, for at nå til Malmø, og på trods af manglende søvn, så viser han endnu engang at træningen kører prefekt og formen er på rette vej. Med den flotte tid 6,82 sek. i indl. og endnu bedre 6,77 sek. i finalen, slog Martin fast at han er på vej i sit livs form.

Læs mere om Martins tur og egne oplevelser af stævnet her.

Læs DAF’s omtale fra stævnet her.

I den kommende weekend venter Pallas Spelen. Her er Martin igen på plads i Atleticumhallen i Malmø, ligesom Thomas, Jon og Anne M er på listen. Og et par af Uwes sprintere er med! Stævnehjemmesiden kan ses her.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at Jakobs unge talenter havde en formiddabel weekend på hjemmebane, da Århus 1900 sidste weekend arrangerede vestdanske indendørsmesterskaber. Bedst gjorde Anna Thestrup det, da hun vandt hele 3 individuelle medaljer. Selv var jeg travlt optaget under hele stævnet, da jeg sammen med Søren Jørgensen, Århus 1900 var hovedarrangør af det omfattende stævne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s