Ready, set, go…..

Posted: 15 January, 2010 in Nyheder

Så indledes indendørssæsonen for alvor. Efter et par små tyvstarter (selv om tyvstarter jo ellers ikke er tillladt mere;-) ), så markerer denne weekend at sæsonen rigtigt går i gang.

Martin og Jon er taget til Reykjavik, hvor de deltgaer i et store sportsarrangement i den islandske hovedstad (Reykjavik International Games). Og i USA starter Daniel sin sæson efter en lille “tyvstart” i december med 49,12 sek i en intern konkurrence.

På Island starter Martin for alvor sin jagt på VM kravet, som lyder på hurtige 6,69 sek. Iflg. sæsonplanen, så er der stadig ca.  to uger til den “rigtige” konkurrenceperiode, men stævnet på Island fungere som en vigtig test og erfaringsopbygning, hvor han har mulighed for at prøve nogle af de ting af vi har trænet. Martin er kommet i et særdeles jævnbyrdigt heat:

1 Thomas Wiborg 1986 NOR 6,98

2 Óli Tómas Freysson 1987 ISL 6,91

3 Levi Reid 1980 TRI 6,88

4 Martin Krabbe 1989 DEN 6,70

5 Fabian Collymore 1988 BAR 6,74

6 Christian Mogstad 1987 NOR 6,82

7 Arnór Jónsson 1987 ISL 6,96

8 Magnús Valgeir Gíslason 1986 ISL 7,00

Mon ikke Martin vil være god for en tid mellem 6,80 og 6,85 sek.

Jon får knap så meget modstand på 60 m hæk, men det passer også fint, da han i øjeblikket arbejder hårdt med at rette nogle tekniske problemer. Stævnet fungerer som et slags pejlemærke inden det i starten af februar for alvor går løs for Jon.

Deltagerliste for stævnet – klik her.

Sara tilbage i Danmark – Thomas imponerer stadig i RSA
I den daglige træning har vi igen sagt goddag til Sara, der i går kom hjem fra de varme himmelstrøg i Sydafrika. Sara har været i varmen og lave en masse løbetræning, mens vinterkulden har bist sig fast i Danmark. Hun melder at træningen er gået fint, og hun lader til at komme sig rigtig flot efter sin operation i efteråret. Derfor er det nu tid til at starte ud med lidt mere kvalitet og decideret sprinttræning.

Imens fortsætter Thomas sin træning i Sydafrika ugen ud. Han fortsætter med at træne godt dernede, og på en 300 m test i går løb han 34,8 sek, hvilket er meget positivt midt i en meget hård træningsperiode.

Også hjemme i de vante rammer i Århus trænes der godt. Jeg havde i dag sneget mig i noget træningstøj, og kunne ikke lade være at lige teste den øjeblikkelige form. Det var derfor positivt at se, at jeg stadig kan løfte 90 kg i frivend og 3×60 kg i træk – så har jeg jo ikke helt mistet alt styrke;-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s