Op og ned på DM’s første dag for Team MIKLAR

Posted: 29 August, 2009 in Nyheder
Foto: Kim Gudmand

Foto: Kim Gudmand

Som ventet ville Sara blande sig i flere medaljekapløb, så lad os starte med hende! På både 100 m og 400 m var der ved middagstid indledende heats. Sara gik sikkert videre til finalen i begge løb, hvor hun på 100 m sidst vandt titlen i 2007 og på 400 m var forsvarende mester. Finalerne blev i år til sikre sejre både i 100 m og 400 m til Sara, hvor 100 m tiden på 11,93 sek., var første tid under 12 sek. for Sara. Desværre var vinden lige i overkanten af det tilladte med +3,0.

Lidt overraskende blev det ikke til flere sprintmedaljer til gruppen i dag. Anne Mæller tog dog en sælvmedalje i den lidt uvante disciplin trespring. Anne valgte efter et sløjt indleden på 100 m at trække sig til finalen, da den seneste uges sygdom stadig sidder i kroppen.

En anden der var kvalificeret til finalen på 100 m var Anne Effersø. Anne der først lige er kommet igang med sprinttræningen igan kom desværre til at lave en forkert bevægelse i opvarmningen til finalen, og hun måtte derfor trække sig lige inden finalen med smerter i der ene forlår/inderlår.

På forhånd lå det lidt i kortene at den forsvarende mester på 100 m, Martin Krabbe, ville få svært ved at genvinde titlen, men efter 10.68 sek. i indl så det lovende ud alligevel. Desværre måtte Martin tage til takke med en utaknemmelig fjerdeplads i finalen i et historisk tæt og hurtigt opgør som blev vundet af Jesper Simonsen, Århus 1900 i tiden 10,64 sek. Martin fik noteret 10,73 sek. og vinden var +2,1 m/s. Desværre blev finalen skæmmet af en tvivlsom start, hvor man endnu engang må konstatere at der ganske enkelt bør benyttes sensorer i blokkene ved et DM, så man sikrer en fair afvikling.

Jon og Thomas var også kortvarigt i aktion. De “joggede” en 400 m hæk indledende hjem sidst på dagen og kom sikkert i finalen, der løbes imorgen eftermiddag. Imorgen er også dagen hvor Andreas og Jon løber kort hæk, ligesom Sara forsøger at tage titlerne på både 200 m og 400 m hæk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s