Semifinalen blev endestation

Posted: 19 August, 2009 in Nyheder

Gårsdagens VM semifinale endte med at blive endestation for Sara ved dette års VM. Hun havde som tidligere nævnt været uheldig med at trække bane 1, så det var på forhånd svært at lave et topresultat. På den lidt kølige aften forsøgte hun dog efter den planlagte taktik at lægge hårdt ud. Det gik også væsentligt hurtigere på første halvdel, men to lette hækberøringer omkring 200 m slog hende lidt ud af rytme, og på niende hæk gik det galt. På den hæk mistede hun så meget fart, at hun desværre missede chancen for en forbedring af sin danske rekord.

Hun kæmpede dog videre helt til målstregen, og det lykkedes hende endnu engang at slå den tyske sølvinder fra Universiaden. Damlet ender hun med tiden 56,99 sek., og viser dermed at hun har løftet sit bundniveau betragteligt. Hun stod for nervepresset ved at løbe ved et VM, og den samlede placering blev en 20. plads. En mere end godkendt placering – hun var på forhånd seedet som nr. 37 på PB og 27 på SB, så hun kravler betragteligt op på listen.

Nærmere analyse af de samlede indtryk ved VM samt flere billeder og oplevelser vil blive lagt på siden en af dagene. Nu kan vi bruge de kommende dage på at nyde Berlin og de mange flotte konkurrencer der er i vente. Jeg får desuden tid til at snakke aktive og trænere fra andre lande, og kan derigennem hente lidt inspiration;-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s