EM U23 – Kaunas – Semifinale til Sara

Posted: 16 July, 2009 in Nyheder
Sara i mål efter indledende heat

Sara i mål efter indledende heat

Så er vi kommet til Kaunas, hvor det går løs ved de europæiske U 23 mesterskaber. Vi ankom tirsdag middag, så har haft god tid til at finde os til rette.

Her til formiddage gik det endelig løs. Det danske hold havde 4 atleter i aktion, og fra gruppen var det først og fremmest Sara øjnene var rettet imod.

Da der er hele 28 tilmeldte på 400 m hæk, så er der både indl., semifinale og finale, så dagens indledende løb skulle ikke være den største udfordring. Det blev det heller ikke, omend hun måtte løbe lidt hurtigere end planlagt.

Planen var at hun skulle tage det så roligt som muligt, men alligevel sikre sig en andenplads, for at opnå optimal seedning til semifinalen. Vi havde på forhånd regnet med at 58,25 sek. skulle være rigeligt for at gå videre, men efter de første to heat kunne vi se at man ikke engang behøvede at løbe så hurtigt. Det viste sig dog at en polak i Saras heat var godt løbende, så for at slå hende og sikre sig andenpladsen i heatet, var hun “nødt til” at presse lidt til sidst og løbe 57,20 sek. Dermed er hun 3. hurtigst af alle inden morgendagens semifinale, hvor det ser mere hårdt ud!

Bube med overskud på 400 m indl.

Bube med overskud på 400 m indl.

Også Andreas Bube var i aktion. Han løb et afslappet og kontrolleret indledende løb på 400 m, og sikrede sig videre til aftenens semifinale. Nick Petersen i kuglestød var endnu mere overbevisende, da han med SB i andet stød var 31 cm over kval. kravet til kuglefinalen med resultatet 18,56 m.

Anna Olsson gik ikke videre på 100 m, men klarede sig dog langt bedre end hun var seedet.

Så alt i alt en god start på mesterskabet.

Video af Nicks SB i kuglestød – klik her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s