Thomas og Daniel i finalen

Posted: 11 July, 2009 in Nyheder

Mens Thomas’ protege Janick Klausen i Italien sikrede Danmark en flot og overraskende VM sølv i højdespring ved ungdoms VM, var Thomas med til at løbe Danmark i finalen på 4×400 m på næstsidste dagen ved Universiaden i Beograd.

Måslætningen var på forhånd en finale, og med Jacob Riis og Nicklas Hyde på holdet udover Daniel og Thomas, så lykkedes det danskerne at løbe sig ind som to’er i heatet og 6. hurtigst samlet i indeldende runde. De løber imorgen på bane 5 i finalen, som er sidste øvelse ved dette års Universiade. Daniel fik uofficielt 47,1 sek. på sin tur, mens Thomas fik 47,9 sek. Begge håber på at kunne skære lidt af tiderne imorgen i finalen. Den smlede danske tid blev 3.09,49 sek.

Også Jon har været i aktion. Med tiden 14,43 sek., var Jon sølle 3/100 fra en semifinale og 6/100 fra sin ca. 1 mdr. gamle PR. Han beviser dermed igen igen at formen er i top, og at han blot mangler “dagen”, hvor alt lykkes.

Anne M fik også løbet semifinel. Som forventet kunne hun ikke løbe sig i finalen, men med tiden 13,95 sek., viser hun endnu engang at hun er ved at ramme topformen her en uge inden EM U23.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s