Også Anne M i nyt dansk årsbedste

Posted: 9 July, 2009 in Nyheder

3. dagen af Universiaden startede tidligt for Anne Møllers vedkommende. Med call room lidt over 9 om morgenen, har hun været tidligt oppe for at forberede sig til sit indledende heat på 100 m hæk kl 9.56. Og efter lidt vanskeligheder med at få det hele til at fungere i år, viste hun idag at den gode træning hun har lavet de seneste par uger endelig gav resultat, da hun med 13,75 sek. satte dansk årsbedste med over et kvart sekund og kvalificerede sig til semifinalen.

Anne nærmer sig dermed storformen blot en uge inden EM U23, og med kun 4/100 sek. ned til sin PR, så kan den meget vel snart blive forbedret.

På forhånd var det dog med bange anelser at hun idag løb indledende, da lodtrækningen til heatene var yderst mærkværdig. Hun var kommet i et helt afsindigt hårdt heat, og det skulle også vise sig at det var hendes heat der dominerede de indledende konkurrencer. Anne blev nemlig sidst i sit heat, hvor kun de 3 første var sikre på videre avanchement, men pga. det hårde felt, så var sidstepladsen altså nok, da alle de fire ekstra tider der kom videre til semifinalen blev løbet i Annes.

Resultaterne af dagens indledende heat – klik her.

Anne løber semifinale imorgen fredag kl. 18.45. Startlister til semifinalen – klik her.

Også Daniel har idag været i aktion. Med tiden 21,80 sek. blev han nummer 4 i sit heat, men det var desværre ikke nok til avanchement.

Senere idag løber Sara 400 m hæk finale

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s