Mondo Keien, Uden, Holland

Posted: 1 July, 2009 in Nyheder

Dagen efter stævnet i Bottrup fortsatte Thomas, Daniel, Jon og jeg videre til hollandske Uden, hvor der var et større stævne. Til vores trup sluttede Ann M, Sara og Martin sig, ligesom vi havde taget en højdespringer og en 1500 m løber med os i gruppen.

Stævnet blev afholdt på Hollands eneste Mondo bane, og var godt besøgt af atleter fra hele Europa.

Sara gik efter at få has på VM kval grænsen på 56,55 sek., men efter landskampen ugen før var hendes baglår stadig meget opspændte, og da det tog til under opvarmningen så vi ikke anden mulighed end at trække hende! Ærgeligt da vejr og bane ellers var perfekt!

Thomas skulle revanchere sig oven på skuffelsen med det aflyste løb dagen før, og vi besluttede os for at bruge stævnet til at eksperimentere. Thomas lagde derfor ud med 13 skridt til 4 hæk, og var dermed oppe i et tempo, hvor han midtvejs i løbet legede med om førstepladsen. Desværre viste det sig at være alt for hurtigt, så han endte med at gå gevaldigt død og endte med en tid på den forkerte side af 55 sek. Vinderen løb ca. 50.1 sek.

Martin var med 16. bedste kval. tid akkurat kvalificeret til at løbe i hovedprogrammet i B-heatet, men da den tidligere verdensmester Kim Collins annoncerede sin deltagelse blev Martin flyttet med i forprogrammet. Her blev Martin toer med tiden 10,76 sek. Det viste sig dog, at Collins var forsinket, og da man ikke vidste om hans taxa ville nå frem fik Martin besked på at holde sig varm i det tilfælde han ikke nåede det. Men i sidste øjeblik kom Kim Collins. Der var dog et par andre der ikke kom til start i B-finalen, så Martin fik alligevel lov at løbe igen. Endnu engang blev tiden 10,76 sek. efter en drømmestart og acceleration, men hvor han døede lidt for meget mod slutningen. Stævnet blev vundet af Dwain Chambers foran bl.a. Kim Collins og Ricardo Williams.

Jon skulle se om han kunne revanchere den manglende PR fra dagen før i hækken, men et tungt regnvejr ramte Uden lige da Jon var ved at gøre sig klar til konkurrence. Løbet blev ikke helt så godt som dagen før, men igen viste Jon med tiden 14,46 sek., at han ligger stabilt tæt på sin PR og blat mangler et “drømmeløb”.

Anne M var generet af samme regn. Anne fik dog et fin start, og de første 5 hække kørte “som smurt”. Men derefter fik hun lidt tekniske problemer, og måtte endnu engang mangle et par hundredele i at komme under 14 sek. Denne gang blev det til 14,08 sek.

Sidste fra gruppen i aktion var Daniel. Han havde fået en lille forsktrækning i baglåret dagen før, så han var lidt tvivlsom, men han løb alligevel 400 m løbet. Desværre var benene ikke optimale, så han måtte tage til takke med en sekundær tid på ca. 48,5 sek.

Efter stævnet var der lidt god mad, inden den stod på “road-trip” tilbage til Århus. Kl. 5 om morgenen var jeg endelig hjemme ved min seng igen efter en lang tur i det tyske og hollandske!

Stævnets hjemmeside – klik her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s